Και σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου στη Λευκωσία

Αλλάζει επιτέλους ο πεπαλαιωμένος εξοπλισμός σηματοδότησης στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας.

Article featured image
Article featured image

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (pedestrian countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Το Σαββατοκύριακο 18 - 19 Ιουλίου 2020 θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής μικροσκάμματος για σκοπούς ολοκλήρωσης των εργασιών αντικατάστασης του εξοπλισμού φώτων τροχαίας ως ακολούθως:

Το Σάββατο 18/7/2020 από τις 06:30 μέχρι τις 14:00 θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής μικροσκάμματος στη συμβολή των Λεωφόρων Αιγαίως και Καποτά στην Παλλουριώτισσα. Για τη διεξαγωγή των εργασιών θα κλείνει τμηματικά μια λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος περίπου 50 μέτρων και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Την Κυριακή 19/7/2020 από τις 06:30 μέχρι τις 14:00 θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής μικροσκάμματος στις συμβολές της Λεωφόρου Στροβόλου με τις οδούς Περικλέους και Αθηνών. Για τη διεξαγωγή των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η κάθε λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος περίπου 50 μέτρων και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις οδηγίες της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ