Ο κύριος Παντελής, όπως και ο πατέρας του, διανέμει εφημερίδες από πόρτα σε πόρτα

Μια πινακίδα στη Λευκωσία μάς έκανε να αναρωτηθούμε ποιος βρίσκεται πίσω από τη διανομή εφημερίδων (από πόρτα σε πόρτα) εν έτει 2020.Ο κύριος Παντελής Μιχαήλ διανέμει εφημερίδες σε περίπου 100 πελάτες σε ολόκληρη τη Λευκωσία.


Και μάθαμε πως το εν λόγω κινητό τηλέφωνο ανήκει στον κύριο Παντελή Μιχαήλ, ο οποίος σε συνεργασία με το πρακτορείο τύπου «Κρόνος» διανέμει εφημερίδες σε όλη τη Λευκωσία.

εφημερίδες.jpg

Φωτογραφία: Χριστίνα Πελεκάνου


Όπως ο ίδιος αναφέρει στη CITY, το συγκεκριμένο επάγγελμα το είχε αρχίσει ο πατέρας του, έτσι και αυτός τώρα ασχολείται επαγγελματικά με τη διανομή εφημερίδων

Ο κύριος Παντελής μάς ενημερώνει πως η διανομή εφημερίδων συνήθως γίνεται σε καφετέριες αλλά και σε ιδιώτες. Η πανδημία, όμως, του κορωνοϊού, στάθηκε εμπόδιο για τη διανομή εφημερίδων σε καφετέριες, λόγω του ότι υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού όταν η εφημερίδα αλλάζει πολλά χέρια.

Αυτή τη στιγμή διανέμει εφημερίδες σε περίπου 100 πελάτες σε ολόκληρη τη Λευκωσία, αριθμός μειωμένος σε σχέση με πριν από δύο χρόνια που υπήρχαν σχεδόν οι διπλάσιοι πελάτες.

Για όποιον, πάντως, ενδιαφέρεται να έχει κατ’ οίκον διανομή εφημερίδων, μπορεί να επικοινωνήσει με το πρακτορείο τύπου Κρόνος ή απ’ ευθείας με τον κύριο Παντελή. Η διανομή γίνεται στην τιμή της εφημερίδας, με επιπλέον έξοδα αποστολής €5, ποσό που ισχύει για καθημερινή διανομή ενός ολόκληρου μήνα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ