Το εγκαταλελειμμένο υπερπολυτελές εξοχικό του Βγενόπουλου στην Πάρνηθα

Για πρώτη φορά, μετά το θάνατό του, δημοσιεύονται φωτογραφίες από το ράντσο εκατομμυρίων τού -πάλαι πότε- κραταιού επιχειρηματία, το οποίο αφέθηκε να καταρρέει.


Πολλοί το αποκαλούσαν και την ελληνική εκδοχή της περιβόητης «Neverland» του Michael Jackson, καθώς το εξοχικό του Ανδρέα Βγενόπουλου, εκτείνεται σε εκατοντάδες στρέμματα γης, χωμένο σε πυκνή βλάστηση, λίμνες και ρυάκια, με δικά του σαλέ, άλογα, κατσίκες, πρόβατα, κότες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αγόρασε τη συγκεκριμένη έκταση, λίγο πριν το 2000, θέλοντας ένα μέρος για να αποφορτίζεται από την έντονη καθημερινότητά του.

φ1.jpg


Μετά το θάνατο τού Βγενόπουλου, λόγω των περίπλοκων οικονομικών διαφορών με το δημόσιο αλλά και το βουνό χρεών που είχαν συσσωρευτεί, οι κληρονόμοι του δεν αποδέχτηκαν την κληρονομιά, έως ότου τουλάχιστον ξεκαθαρίσουν οι οικονομικές διαφορές με το Δημόσιο.

exoxiko-parnitha-eripomeno-arthrou.jpg

Το ράντσο, όπως και η υπόλοιπη ακίνητη περιουσία τού Βγενόπουλου, δεσμεύτηκαν λόγω χρεών. Η δέσμευση της περιουσίας Βγενόπουλου έγινε τον Ιούνιο του 2016 και από τότε έως σήμερα τόσο το σπίτι του εκλιπόντος επιχειρηματία στην Εκάλη όσο και το κτήμα στο Πολυδένδρι στους πρόποδες της Πάρνηθας, παραμένουν εγκαταλειμμένα, να καταρρέουν, καθώς οι εκκρεμότητες που άφησε πίσω του δεν έχουν διευθετηθεί.

φ2.jpg

φ3.jpg

φ6.jpg

φ8.jpg

φ7.jpgΜε πληροοφορίες από Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ