Μητέρα έκανε πάρτι αποκάλυψης φύλου στον τρανσέξουαλ 17χρονο γιο της

«17 χρόνια πριν, είχαμε κάνει λάθος νομίζοντας πως γεννήσαμε ένα κορίτσι. Σήμερα, αυτό το λάθος μόλις διορθώθηκε», δήλωσε η μητέρα. Αυτό, είναι αληθινή αγάπη!

Article featured image
Article featured image

Το ζευγάρι από το Akron, του Οχάιο, φόρεσε ροζ και μπλε ρούχα, παράγγειλαν μία τούρτα διακοσμημένη με ροζ και μπλε χρώματα και στην κορυφή ένα μεγάλο ερωτηματικό και δίπλα, στο όλο σκηνικό, υπήρχε ένα μεγάλο κουτί, το οποίο συνήθως περιέχει μπλε η ροζ μπαλόνια που αποκαλύπτουν το φύλο του αγέννητου μωρού.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, το μεγάλο κουτί περιείχε ένα αγόρι 17 ετών και μπαλόνια σε χρώμα κίτρινο, λευκό, μωβ και μαύρο, τα χρώματα, δηλαδή, της σημαίας των non-binary ατόμων. Με αυτό τον τρόπο ο Grey Schoolcraft, επανασυστήθηκε στον κόσμο με τη νέα του ταυτότητα, ως αγόρι.


200716122301-03-gender-reveal-party-transgender-son-trnd-exlarge-169.jpg


200716122304-01-gender-reveal-party-transgender-son-trnd-exlarge-169.jpg

«Θέλαμε να ανακοινώσουμε πως 17 χρόνια πριν, είχαμε κάνει λάθος όταν είπαμε πως γεννήσαμε ένα κορίτσι με το όνομα McKenzie. Με αγάπη, Gwaltney, η μητέρα». Έγραψε στο Facebook το περασμένο Σάββατο ενώ συνέχισε λέγοντας, «Οπότε σήμερα θέλουμε να σας συστήσουμε τον γιο μας, Grey».

Ο Grey Schoolcraft, τελειόφοιτος λυκείου, βοήθησε στη διοργάνωση του πάρτι διαλέγοντας τα χρώματα για την τούρτα και τα χρώματα του πάρτι. «Ήθελα να προσθέσω και τη σημαία των non binary (ουδέτερων/άφυλων) γιατί η μετάβαση από το οτιδήποτε είσαι, σε άφυλο, είναι επίσης μία μεγάλη αλλαγή που δεν περιλαμβάνει απαραίτητα την αλλαγή από θηλυκό σε αρσενικό και αντίστροφα. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι για εμένα να ανακαλύψω την ταυτότητά μου ως άφυλο όν» δήλωσε ο Grey στο CNN.


200716122304-02-gender-reveal-party-transgender-son-trnd-exlarge-169.jpg

Όταν αποκάλυψε σ
τη μητέρα και τον πατριό του, λίγους μήνες πριν, την ταυτότητά του, αυτοί των υποστήριξαν. Ωστόσο ήταν αγχωμένοι για το τι θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι. Παρόλα αυτά, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας καθώς και η υπόλοιπη οικογένεια δέχτηκε την αλλαγή αυτή και προσπαθούν να συνηθίσουν στην ιδέα πως πλέον υπάρχει ένα νέο αγόρι ανάμεσά τους.

Η χαρά του αγοριού αποτυπώνεται στο φακό της φωτογράφου Σάρα, η οποία απαθανάτισε το ιδιαίτερο αυτό γεγονός, το οποίο η Gwaltney, μοιράστηκε στη σελίδα της στο Facebook και έγινε viral, μαζεύοντας δεκάδες χιλιάδες σχόλια. «Πώς θα ήταν ο κόσμος μας, αν όλοι οι γονείς αντιδρούσαν έτσι με τα LGBTQ+ παιδιά τους», σχολίασε ένας χρήστης.


Με πληροφορίες από CNN

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ