Ποιος μπορεί να βρει τον σκύλο που κρύφτηκε σε αυτή την κρεβατοκάμαρα;

Κρύφτηκε και το ίντερνετ τον λάτρεψε.

Article featured image
Article featured image

Ο 5χρονος Rhodey είναι ένα από τα σκυλιά που τους αρέσει να κάνουν πάντα το δικό τους, αποτελώντας έτσι την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα πως όλα τα σκυλιά υπακούν στις διαταγές των αγεντικών τους.

Η ιδιοκτήτρια του Bethanne δεν ενοχλείται ιδιαίτερα από το ανεξάρτητο πνεύμα του σκύλου της, το οποίο έχει από τότε που ήταν κουτάβι.

dogs2.jpg


«Όταν τον πήραμε για πρώτη φορά, προσλάβαμε έναν εκπαιδευτή σκύλων που είπε ότι ήταν ένα από τα πιο πεισματάρικα σκυλιά», είπε η Bethanne στο The Dodo. «Όσο και να τον φωνάζεις θα έρθει σε σένα μόνο όποτε αυτός θελήσει και κυρίως αν υπάρχει φαγητό».

«Τις περισσότερες φορές σε αγνοεί», πρόσθεσε.

dogs3.jpg


Πρόσφατα, η Bethanne και ο σύζυγός της ετοιμάζονταν για ύπνο όταν εξαφανίστηκε ο Rhodey. Έψαξαν ολόκληρο το σπίτι και δεν μπορούσαν να τον βρουν πουθενά. Δεν ήταν καν στην αγαπημένη του κρυψώνα. «Μερικές φορές του αρέσει να κρύβεται στο μπάνιο στον κάτω όροφο, όπου έχουμε τη φαγητό του και ψάχνει να βρει κομμάτια τροφής που έπεσαν στο έδαφος», λέει η Bethanne. «Είναι εξαιρετικά ύπουλος και δεν θα τον ακούσεις καν να κατεβεί τα σκαλιά αν δεν θέλει να τον ακούσεις».

Τελικά, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου εντόπισαν τον Rhodey.

dogs4.jpg


Μπορείς να τον βρεις;

dogs5.jpg


Η Bethanne δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλη αυτή την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα: «Μόνο όταν σταμάτησα και κοίταξα προσεκτικά είδα την μύτη του. Όταν τον βρήκα, απλά γέλασα. Είναι τόσο αστείο σκυλί και κάνει συνεχώς παραξενιές, αλλά αυτό είναι μέρος της γοητείας του».


Πηγή: Μικροπράγματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ