Εξώδικα σε οχήματα στον δρόμο πάνω από την παραλία του Κόννου

Η τροχαία μοίρασε αρκετά εξώδικα αυτοκίνητα που βρίσκονται παράνομα σταθμευμένα στον κατηφορικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Κόννου.

Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στη CITY από αναγνώστη, δεκάδες αυτοκίνητα έχουν καταγγελθεί για παράνομη στάθμευση, με το εξώδικο πρόστιμο να ανέρχεται στα €25.

Σε επικοινωνία μας με την Αστυνομία, ενημερωθήκαμε πως στον εν λόγω δρόμο έχουν τοποθετηθεί φέτος ουκ ολίγες πινακίδες με τη σήμανση ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Οπότε, τα εξώδικα αφορούν σε παράβαση σήματος τροχαίας.

Μετά και τα τραγικά γεγονότα με τη φωτιά στο Μάτι, στην Ελλάδα, το Τμήμα Δασών αποφάσισε να πάρει αυστηρότερα μέτρα έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη διέλευση των οχημάτων, τόσο από τους πολίτες όσο και από τα οχήματα της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας αλλά και του Τμήματος Ασθενοφόρων, σε περίπτωση που ο μη γένοιτο συμβεί κάτι στην περιοχή.

«Μιλάμε για έναν πολύ στενό δρόμο, μέσα σε δασική περιοχή και η στάθμευση αυτοκινήτων δυσκολεύει πολύ τη διακίνηση. Σκεφτείτε τι θα γίνει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός με τον οποίο μιλήσαμε.

κοννος.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ