Όσα γνωρίζουμε (μέχρι στιγμής) για την υπόθεση πατροκτονίας στα Λεύκαρα

Το θύμα, οι πρώτες ενδείξεις και η παραδοχή του θύτη.

Article featured image
Article featured image

Με την είδηση του φόνου ενός άντρα 64χρονών στα Λεύκαρα ξεκίνησε η τελευταία εβδομάδα του καλοκαιριού, καθώς άνδρας 64 ετών εντοπίστηκε νεκρός σε παράγκα στα Λεύκαρα.

Έπειτα από έρευνα των αρχών αποκαλύφθηκε πως το θύμα ήταν Φρέντερικ Γεώργιος Κλίφορντ ο οποίο διέμενε με την 7μελή οικογένειά του στα Λεύκαρα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και το 2001 διέμεναν στην Αγγλία ενώ η σύζυγος του άτυχου άνδρα κατάγεται από την Γερμανία.

Πρώτες πληροφορίες τουSigmaLiveαναφέρουν ότι η οικογένεια απασχόλησε ξανά τις Αρχές με υποθέσεις βίας στην οικογένεια. Τελευταία υπόθεση φαίνεται πως καταχωρήθηκε το 2018 και αφορούσε οικογενειακές διαφορές. Ο 64χρονος τα τελευταία χρόνια διέμενε στην παράγκα στην οποία και εντοπίστηκε νεκρός.



Ο εν λόγω χώρος απέχει περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι όπου διαμένει η υπόλοιπη οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα νεκρό όταν έλαβαν την πληροφορία ότι ο 64χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής τις τελευταίες 10 μέρες.

Προκαταρκτικά ευρήματα από τη νενομισμένη μεταθανάτια εξέταση δεικνύουν ότι ο άνδρας φέρει πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.

Λίγο αργότερα και αφού βεβαιώθηκε πως πρόκειται για κακόβουλη πράξη, ο 25χρονος γιος του 64χρονου, που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών, ως εκ τούτου το θύμα παρέμεινε νεκρό στην παράγκα για σχεδόν δύο εβδομάδες.

Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.


Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ