Ξεκινά η ανακατασκευή του πάρκου Μιχαλάκη Σοφοκλέους στη Λακατάμια

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 και με βάση τον σχεδιασμό θα παραδοθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική Φωτογραφία: Μιχάλης Μιχαηλίδης / CITY


Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα, καθώς το εν λόγω πάρκο αποτελεί το μεγαλύτερο της Λακατάμιας, ενώ μετά την ανακατασκευή του αναμένεται να αποτελέσει στολίδι για τον Δήμο.


Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση, όπως αυτή αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου Λακατάμιας στο Facebook:

«Υπογράφηκαν την Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020, τα συμβόλαια για την ανακατασκευή του πάρκου Μιχαλάκη Σοφοκλέους στη Λακατάμια.

Τα συμβόλαια υπογράφηκαν από τη Δήμαρχο Λακατάμιας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, και τους Δημοτικούς Συμβούλους, κυρίους Νίκο Χατζηπέτρου και Άλκη Αλκηβιάδη. Για την εταιρεία MILONAS S & N Constructions Ltd, υπέγραψε ο κ. Νικόλας Μυλωνάς. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωκράτης Ιωακείμ.

Οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 και με βάση τον σχεδιασμό θα παραδοθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2021. Το έργο θα περιλαμβάνει την κατασκευή περίφραξης του πάρκου, τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, την κατασκευή διαδρόμων και κτιρίων υποδομής και συγκεκριμένα ενός μικρού περιπτέρου / καφετερίας (εμβαδού 50 τ.μ.) και χώρων υγιεινής (εμβαδού 55 τ.μ.), την κατασκευή παιδότοπου, τη φύτευση και τον φωτισμό του χώρου. Η πρώτη φάση τους έργου θα στοιχίσει €564.000, ποσό το οποίο θα καλυφθεί από τον Δήμο.

Η δεύτερη φάση του έργου που θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο θα περιλαμβάνει δύο γήπεδα άθλησης (για Futsal, καλαθόσφαιρα, αντισφαίριση) και μία αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων (εμβαδού 220 τ.μ.)».

Επικροτούμε και προσδοκούμε σε παρόμοιες κινήσεις.

Υπογράφηκαν την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, τα συμβόλαια για την ανακατασκευή του πάρκου Μιχαλάκη Σοφοκλέους στη...

Δημοσιεύτηκε από Lakatamia Municipality/ Δήμος Λακατάμιας στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ