Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου και το συγκινητικό τραγούδι για τον αδερφό του, Θάνο

«Όταν έλεγα Big Brother, εγώ εννοούσα το αδερφάκι μου, τον Θάνο».

Article featured image
Article featured image

Πρεμιέρα έκανε χθες το ριάλιτι «Big Brother» και, όπως ήταν αναμενόμενο, από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν και η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το εν λόγω παιχνίδι, αφού υπήρξε ο πρώτος παρουσιαστής του, το 2001. Είκοσι χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο του «Μεγάλου Αδερφού» και έχοντας περάσει αρκετά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες σε ένα πρότζεκτ, του οποίου υπήρξε εκ των πρωτεργατών.



Μάλιστα, η επιστροφή του έκανε το Twitter να «πάρει φωτιά», αφού οι απανταχού Twitterάδες δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν (με μεγάλες δόσεις νοσταλγίας) το μεγάλο come back.



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ερωτηθείς από τον έτερο παρουσιαστή, Χάρη Βαρθακούρη, για τον λόγο της πολύχρονης απουσίας του από την τηλεόραση, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος γι’ όλο αυτό το πράγμα. (…) Μου έχουν συμβεί σε προσωπικό επίπεδο δραματικά γεγονότα και όλη αυτή η αγάπη και η συμπαράσταση που μου δείξατε, ήταν για μένα μάννα εξ ουρανού, ήταν για μένα οξυγόνο ζωής».

Ίσως, βέβαια, η πιο συγκινητική στιγμή της παρουσίας του ήταν η αναφορά στον αδερφό του, τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, ο όποιος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. «Ένας από τους λόγους που αγάπησα αυτό το παιχνίδι ήταν ότι συνειρμικά, εγώ όταν έλεγα Βig Brother δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδερφό, τον Θάνο. Και έτσι τότε μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι, το οποίο, όμως, δεν έπαιξα ποτέ», είπε φανερά συγκινημένος. Η συγκίνησή του έγινε ακόμη πιο έντονη, όταν ακούστηκε το τραγούδι, το οποίο έλεγε, μεταξύ άλλων: «Στον Big Brother τον δικό μου, που έχω μέσα στο μυαλό μου, ένα θέλω να του πω: “Θανούλη μου, πολύ σε αγαπώ”».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ