Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι με την παρέα μας

Το φετινό μας καλοκαίρι είναι διαφορετικό. Τίποτα, όμως, δεν μας χαλάει τη διάθεση. Απολαμβάνουμε τις εκδρομές στο βουνό και τη θάλασσα, τις εξόδους σε αγαπημένα μέρη ή ακόμα και τα πιο απλά… έναν καφέ ή μία βόλτα με την παρέα μας.

Article featured image
Article featured image

Αναπληρώνουμε, λοιπόν, τον χαμένο χρόνο μακριά από την παρέα μας, γιατί αυτό το καλοκαίρι αξίζουν σ’ εμάς και τους φίλους μας τα καλύτερα!

boc antamivi 3.jpg


Σάλπαρε για πολυτελείς εμπειρίες ζωής

Τι πιο ωραίο από το να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους σου, σε μια μονοήμερη ιδιωτική κρουαζιέρα με γιοτ πολυτελείας στη Λεμεσό, που θα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία εν πλω σε σένα και την παρέα σου. Και το καλύτερο; Για να διεκδικήσεις αυτό το μεγάλο δώρο, χρησιμοποιείς κάρτες της Τράπεζας Κύπρου για τις καλοκαιρινές σου αγορές μέχρι 31/08. Τόσο απλά!

Η κλήρωση θα αναδείξει 10 μεγάλους τυχερούς, οι οποίοι θα μπορούν να επιλέξουν είτε την ιδιωτική κρουαζιέρα είτε διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ακόμα 50 τυχεροί, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν άλλες αξέχαστες εμπειρίες ζωής, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου μας.

boc antamivi 2.jpg


Κάνε «triple» στις πιθανότητές σου με ανταμοιβή

Κάνοντας αγορές σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή» με τις κάρτες, το κινητό ή το smartwatch σου, τριπλασιάζεις τις πιθανότητές σου να είσαι ένας από τους 60 τυχερούς, αφού παίρνεις τριπλές συμμετοχές στην κλήρωση. Κάθε €1 ισούται με μία συμμετοχή στην κλήρωση.

Μάθε περισσότερα, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ