Η ανακοίνωση της Kim Kardashian που τάραξε την υφήλιο

Ανάσταση η showbiz!

Article featured image
Article featured image

Το τέλος του reality show με τίτλο «Keeping Up With the Kardashians» ανακοίνωσε μέσω Instagram η δημοφιλής επιχειρηματίας, Kim Kardashian.

Όπως εξήγησε, η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του reality που ξεκίνησε το 2007. Ήταν το reality στο οποίο οφείλεται, όπως παρατηρεί ο Guardian, η άνοδος αρκετών μελών της οικογένειας Kardashian στο χώρο της μόδας και των καλλυντικών.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε ‘αντίο’ στο ‘Keeping Up With the Kardashians’» ξεκινά τη μακροσκελή ανάρτησή της η Kim Kardashian

«Θα θυμόμαστε για πάντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε» προσθέτει. Η Kardashian στην ανάρτησή της ευχαριστεί και το E! Network μέσω του οποίου μεταδιδόταν το ριάλιτι καθώς και τον παραγωγό.


Όταν ξεκίνησε το «Keeping Up With the Kardashians» ελάχιστοι γνώριζαν το όνομα της οικογενείας. Αρχικά το reality είχε επικεντρωθεί στην Κρις Καρντάσιαν και τις κόρες της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε, τις σχέσεις και τις επαγγελματικές αναζητήσεις τους.

Στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Καρντάσιαν ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε ο Μπρούς Τζένερ ο πατέρας της Κένταλ Τζένερ και Ολυμπιονίκης ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του ως Κέιτλιν Τζένερ, η οποία έφερε στο προσκήνιο το θέμα των τρανς όπως ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν στην αμερικανική σόουμπιζ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ