Την έβαλε φυλακή και (8 χρόνια μετά) του δώρισε τον νεφρό της

Μια περίεργη σχέση μεταξύ δύο ατόμων που εξελίχθηκε κάπως έτσι.

Article featured image
Article featured image

Η Τζόσελιν Τζέιμς, από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, μέχρι πριν 8 χρόνια, ήταν χρήστης νακρωτικών και μέλος της λίστας με τους πλέον καταζητούμενους της Αλαμπάμα. Μεταξύ 2007-2012, μάλιστα, η Τζόσελιν είχε συλληφθεί 16 φορές για ναρκωτικά. Ήταν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος και δεν ήξερε πώς να βγει από εκεί, λέει η γυναίκα.

«Ζούσα μια πάρα πολύ κακή ζωή, έκανα πολύ κακά πράγματα που δεν είχα καμία δουλειά να κάνω. Ήμουν ένα εντελώς χαμένο άτομο» εκμυστηρεύεται η Τζόσελιν για την παλιά της ζωή.

Jocelynn ♥️

Posted by Melissa Bruce on Wednesday, August 26, 2020


«Είχε τρελαθεί, έκλεβε κι έπαιρνε ναρκωτικά. Έκανε πράγματα που δεν έπρεπε να κάνει» λέει ο Τέρελ Πότερ, αστυνομικός τότε στο αστυνομικό τμήμα του Φιλ Κάμπελ. «Την έκλεισα μέσα 2-3 φορές» συνέχισε ο Πότερ, σύμφωνα με το Fox 5.

Στις 5 Νοέμβρη, η Τζόσελιν θα κλείσει 8 χρόνια καθαρή από τα ναρκωτικά και 8 χρόνια από την αποφυλάκισή της. Σύμφωνα με την Τζέιμς, ο Πότερ της έσωσε τη ζωή, συλλαμβάνοντάς την. «Είχα σιχαθεί ζώντας έτσι. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό» τονίζει η Τζόσελιν.

Τον περασμένο Νοέμβρη, ο συνταξιούχος αστυνομικός έμαθε ότι τα νεφρά του αχρηστεύονταν, λειτουργώντας μόλις στο 5%. Οι γιατροί τού είπαν ότι ίσως χρειαστεί να περάσουν 7 με 8 χρόνια μέχρι να βρεθεί νεφρό για μεταμόσχευση.


«Αρχίσαμε να παρακαλάμε για να βρεθεί το σωστό μόσχευμα» αναφέρει ο Πότερ. «Ψάχναμε παντού σε ολόκληρες τις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής». Κάποια μέρα, η παλιά γνώριμή του η Τζόσελιν είδε στο Facebook ότι ο σωτήρας της έψαχνε για τον κατάλληλο δότη.

«Αμέσως πέταξα το τηλέφωνό μου κάτω και ένιωσα πως είχα τον κατάλληλο νεφρό γι’ αυτόν τον άνθρωπο» διηγείται η Τζόσελιν. Έπειτα από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, η γυναίκα έμαθε ότι ήταν απολύτως συμβατή με τον Πότερ.

«Εάν με ρωτούσες 100 ονόματα ανθρώπων που ίσως μου έδιναν το νεφρό τους, το όνομά της δεν θα ήταν ποτέ σ’ αυτή τη λίστα» λέει συγκινημένος ο Πότερ. «Είναι απίθανο που ήταν πρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ