Η συγνώμη του Σάκη Ρουβά για μια διαφήμιση που έκανε

Αφού διαφήμισε πολυτελές τζιπ έξω από το Ηρώδειο, ακολούθως με ένα story στο Instagram απάντησε στα σχόλια, ζητώντας συγγνώμη για την προωθητική ενέργεια.

Article featured image
Article featured image

Νωρίτερα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναρτήσει στους λογαριασμούς του στα social media μια φωτογραφία με ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το αρχαίο θέατρο. «Έτοιμος για βόλτα» έγραφε στην λεζάντα της ανάρτησης ο καλλιτέχνης, που στο στιγμιότυπο φαινόταν να μπαίνει στο σταθμευμένο όχημα μπροστά από το Ηρώδειο.

Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής διέγραψε την ανάρτησή και το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι η επίμαχη διαφήμιση δεν είχε τη σχετική αδειοδότηση και, ως εκ τούτου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αθήνας θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες διατάξεις.

Ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε ένα story στο Instagram όπου κάνει λόγο για «άστοχη προωθητική ανάρτηση», προσθέτοντας πως ο σεβασμός του στα μνημεία είναι «δεδομένος και αναμφισβήτητος».


χακις2.jpg


«Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και μία άστοχη προωθητική ανάρτησή μου στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία η οποία ουδεμία γνώση είχε», γράφει ο Σάκης Ρουβάς.

«Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ