Κυκλοφόρησαν (μεγάλες) φωτογραφίες από την 4η σεζόν του «The Crown»

Ο Νοέμβριος θα είναι η καλύτερη στιγμή του 2020.

Με τις μέρες αναμονής για την πρεμιέρα του 4ου κύκλου να μοιάζουν ατελείωτες, κάθε τόσο, το Netflix δίνει στη δημοσιότητα μικρά ορεκτικά για να ερεθίσει την όρεξή μας.

Ο 4ος κύκλος, που χρονολογικά τοποθετείται στη δεκαετία του 80 και εντεύθεν, αποτελεί επί της ουσίας μία ωδή στη γυναικεία επιιδραστικότητα και ισχύ, με τις Βασίλισσα Ελισάβετ, Μάρκαρετ Θάτσερ και Πριγκίπισσα Νταϊάνα να πρωταγωνιστούν, η κάθε μία στο πεδίο της.

crown.jpg

crown1.jpg

Και ενώ η Βασίλισσα παραμένει αγέρωχη στο θρόνο της, η Θάτσερ διαβαίνει την πόρτα της Downing Street, ο Κάρολος παντρεύεται την Νταϊάνα, στον πιο διάσημο γάμο της σύγχρονης ιστορίας και αποκτούν τους δύο διαδόχους. Η Πριγκίπισσα Άννα δεν περνάει καλά στο γάμο της. Τα δυο αδέλφια ενηλικιώνονται μέσα από αποτυχημένες σχέσεις. Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα καπνίζει δυο πακέτα τσιγάρα, γνωρίζοντας ότι ο πατέρας της έφυγε στα 54 από καρκίνο του πνεύμονα.


crown3.jpg

crown2.jpg

crown4.jpg

Αυτά και πολλά άλλα, μέσα από τις εκπληκτικές ερμηνείες των παλιών αλλά και των νεοεισερχόμενων, περιμένουμε με αγωνία να δούμε στις 15 Νοεμβρίου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα το «The Crown».

crown5.jpg

crown6.jpg

crown7.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ