Νέο Yaris-Katelyn Ohashi: Συνεργασία γεμάτη ενέργεια…που εμπνέει

«Όταν έχεις την ενέργεια να συνεχίσεις, γιατί να σταματήσεις;»

Article featured image
Article featured image


Τι κοινό μπορεί να έχει μια αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής με το ολότελα νέο Toyota Yaris; Φαινομενικά και χωρίς εκβάθυνση, θα έλεγε κανείς: απολύτως τίποτα! Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο προφανή. Πρόσφατα, λοιπόν, η κορυφαία Αμερικανίδα αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Katelyn Ohashi, έχει οριστεί ως το πρόσωπο που θα συνοδεύει την καμπάνια του νέου μοντέλου Toyota Yaris.

Και αμέσως γεννιέται ακόμα μια εύλογη ερώτηση: Γιατί επιλέγηκε αυτή η συγκεκριμένη αθλήτρια κι όχι κάποιος άλλος; Η απάντηση είναι απλή: γιατί, η αθλήτρια αυτή πρεσβεύει, τόσο μέσα από το άθλημα, όσο και μέσα από την έντονη αθλητική ζωή της, όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου Toyota Yaris 4ης γενιάς - ακόμα και το σλόγκαν της καμπάνιας του νέου μοντέλου, που είναι το λιτό αλλά ισχυρό ‘Why Stop?’

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

TOY_YARIS20_HYBRID_HUB_BRAND_SOC_IMG_launch_16.jpg


Toyota Yaris: Why Stop?

Καταρχάς, γιατί επιλέγηκε το “Why Stop” ως το μήνυμα της καμπάνιας του νέου Toyota Yaris; Το νέο υβριδικό μοντέλο που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στις αγοραστικές επιλογές του κοινού, βρίσκεται ήδη στην 4η γενιά του, που αυτό σημαίνει ότι δεν έπαψε ποτέ, εδώ και πολλά χρόνια, να εξελίσσεται και να προχωρά. Why Stop? Στην πραγματικότητα, η προσέγγιση της κορυφαίας ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας για την ασταμάτητη βελτίωσή του, συνέβαλε καταλυτικά στον καθορισμό του νέου σχήματός του, της τεχνολογίας που το υποστηρίζει και των καλύτερων επιδόσεων που πετυχαίνει. Αυτό σημαίνει, απλά, ότι δεν σταμάτησε ποτέ να βελτιώνεται. Και γιατί να σταματήσει άλλωστε; Why Stop? Και επιπλέον, μέσα στο καταπληκτικό αυτό ταξίδι της απόλυτης δημιουργίας, έρχονται να προστεθούν δύο ακόμα αξεπέραστα συστατικά: η υβριδική δυναμική που είναι πάντα σε μια ασταμάτητη και πλήρη φόρτιση αλλά και ένα κοινό που το λατρεύει και χαρακτηρίζεται από ένα ατέρμονο πάθος για ζωή. Είναι λοιπόν εύλογο το γεγονός ότι το νέο Toyota Yaris κουβαλάει μαζί του την ίδια ανεξάντλητη ενέργεια που δεν σταματά ποτέ, αναπαράγεται, βελτιώνεται και βρίσκεται συνεχώς σε ένα πνεύμα απόλυτης εγρήγορσης. Γιατί να σταματήσει τώρα;

TOY_YARIS20_HYBRID_HUB_BRAND_SOC_IMG_launch_18.jpg

TOY_YARIS20_HYBRID_HUB_BRAND_SOC_IMG_launch_20.jpg


Katelyn Ohashi: Why Stop?

Η επιλογή, λοιπόν, της αθλήτριας ενόργανης γυμναστικής Katelyn Ohashi ήταν μια προφανής επιλογή, αφού ενσαρκώνει απόλυτα το πνεύμα της θετικής ενέργειας και της φράσης Why Stop του νέου ‘ασταμάτητου’ μοντέλου. Έχοντας πάντα την ελπίδα για ένταξη στην αμερικανική ομάδα ολυμπιακού επιπέδου του αθλήματός της, η Katelyn πολύ σύντομα στην καριέρα της έγινε θύμα σοβαρών τραυματισμών αλλά και αρνητικής κριτικής για τον σωματότυπό της. Μη θέλοντας να παρατήσει στη μέση την πολύχρονη σκληρή δουλειά που έκανε αλλά και τις προσωπικές και οικογενειακές θυσίες, η Katelyn, με την αστείρευτη ενέργειά της και τον απαράμιλλο ενθουσιασμό της, κατάφερε να ενταχθεί στην ομάδα του πανεπιστημίου UCLA και να συνεχίσει το άθλημα που τόσο αγαπά, κερδίζοντας στο τέλος την τέλεια βαθμολογία, με ένα αψεγάδιαστο πρόγραμμα που έλαβε το απόλυτο 10 στα 10, κάνοντας ταυτόχρονα, 100 εκατομμύρια ανθρώπους που το παρακολούθησαν στο YouTube, να παραληρούν.

TOY_YARIS20_HYBRID_HUB_BRAND_SOC_IMG_launch_15.jpg


Μετά το άριστα, η ίδια η Katelyn Ohashi ρωτήθηκε: πως είναι η ζωή μετά το απόλυτο 10; Η απάντησή της ήταν σαφής: «Το απόλυτο 10 είναι αυτό που όλοι στοχεύουμε. Όταν κατακτήσουμε το 10, στοχεύουμε στο να παίρνουμε περισσότερα απόλυτα 10άρια.»

Η ασταμάτητη θετική ενέργεια της Katelyn Ohashi αντικατοπτρίζει, λοιπόν, απόλυτα τη συναρπαστική δυναμική του νέου υβριδικού Toyota Yaris 4ης γενιάς. Όπως ανέφερε και η ίδια η Katelyn «όλα είναι πιθανά όταν έχεις στόχους και λατρεύω να προκαλώ τον εαυτό μου. Είμαι πανευτυχής όταν ξέρω ότι προσφέρω κάτι περισσότερο από το αναμενόμενο. Στην τελική, όταν έχεις την ενέργεια να συνεχίσεις γιατί να σταματήσεις;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ