Όταν η Νταϊάνα πέταξε το τσαντάκι της για να παίξει πιάνο

Ένα σπάνιο βίντεο ήρθε στην επιφάνεια, από την επίσκεψη της πριγκίπισσας στην Αυστραλία, το 1988.

Article featured image
Article featured image

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στη Μελβούρνη, στο πλαίσιο της βασιλικής περιοδείας τους στην Αυστραλία το 1988.

Την τελευταία τους μέρα στην πόλη, οι δυο τους επισκέφτηκαν τη Σχολή Καλών Τεχνών όπου η πριγκίπισσα χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μίνι ρεσιτάλ, παίζοντας στο πιάνο το «Piano Concerto No. 2» του Rachmaninov.

Στο βίντεο βλέπουμε τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα να περπατούν σε έναν χώρο όπου οι μουσικοί έκαναν πρόβα, ενώ εκεί τους περιμένει ο πρώην καθηγητής μουσικής του Καρόλου, Henri Touzeau. Αφού ο πρίγκιπας παίζει μερικές νότες στο τσέλο, ο καθηγητής στρέφει την προσοχή του στην κομψά ντυμένη πριγκίπισσα.

Ύστερα από έναν σύντομο ενδοιασμό, η πριγκίπισσα Νταϊάνα σχεδόν πετά το τσαντάκι της στο πάτωμα και αρχίζει να παίζει στο πιάνο το κονσέρτο. Μάλιστα, όταν τελειώνει, ο καθηγητής της χαρίζει ένα φιλί.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να παίζει πιάνο. Μάλιστα, η γιαγιά της Ruth Roche, ήταν ταλαντούχα πιανίστρια.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο στο σπάνιο βίντεο:

Πηγή: Bovary

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ