Σεξομολογήσεις #539: «Θέλει να φοράμε μάσκα την ώρα του σεξ για να μην τον κολλήσω»

Είναι μαζί 4 χρόνια και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν λίγο πριν το lockdown. Αυτός δουλεύει από το σπίτι, αυτή πάει στο γραφείο. Μαζί με την έξαρση των κρουσμάτων έπαθαν έξαρση και οι φοβίες του και απαιτεί πλήρη απολύμανση από την κοπέλα του πριν μπει στο σπίτι ενώ της ζητά να φοράνε μάσκα την ώρα του σεξ. Έστειλε στην Tipster με την ελπίδα να της δώσει μια λύση στο πρόβλημά που αντιμετωπίζει με τον υποχόνδριο σύντροφό της.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Είσαι η τελευταία μου ελπίδα και μετά το χάος. Με τον Α. είμαστε μαζί 4 χρόνια. Πλέον, λόγω της κατάστασης με τον covid, αποφασίσαμε να συγκατοικήσουμε. Στην αρχή τα πράγματα ήταν καλά, η μετακόμιση έγινε τον περασμένο Ιούλη, οπότε λίγο το καλοκαίρι, λίγο ο ενθουσιασμός της συγκατοίκησης, πέρασε ο καιρός και όλα ήταν μέλι γάλα. Το πρόβλημα ξεκίνησε με την έξαρση των κρουσμάτων στην Κύπρο και την εφαρμογή των νέων μέτρων. Ο δικός μου εργάζεται από το σπίτι, οπότε νιώθει safe, εγώ, όμως, λόγω της φύσης της δουλειάς μου πρέπει να πηγαίνω στο γραφείο καθημερινά. Και αυτό είναι το πρόβλημά του. Νιώθει και συμπεριφέρεται λες και είμαι μολυσμένη και φορέας του κορωνοϊού. Κάθε μέρα απαιτεί να κάνω απολύμανση πριν μπω στο σπίτι και με το που μπω, χωρίς παπούτσια εννοείται, πρέπει να πάω κατευθείαν για μπάνιο και τα ρούχα στα άπλυτα… Αλλά έχω σου και χειρότερο. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ. Όταν και όποτε κάνουμε δηλαδή, γιατί πλέον και αυτό με το σταγονόμετρο γίνεται. Καταλάβεις με τι σου λέω, φοράμε μάσκα και οι δύο την ώρα του σεξ λες και είμαστε ρομπότ σε δράση. Προσπάθησα να του εξηγήσω πως όλο αυτό είναι παράλογο και ανούσιο, αλλά δεν καταλαβαίνει. Εν ξέρω τι να κάμω άλλο, αλλά πραγματικά νιώθω απελπισμένη.

Να μεν νιώθεις απελπισμένη καθόλου! Απλά να του πεις ότι εν να φκάλει ζίλικουρτι αν συνεχίσει να φορεί τη μάσκα την ώρα του σεξ. Εκτός και αν… κρατά μόνο λίγα λεπτούθκια η όλη φάση σας, και ίσως γι’ αυτό και αντέχει! Όπως και να ‘χει, το θέμα σου εν αλλού. Είναι ότι έχεις να κάνεις με έναν τσας… υποχόνδριο, ανακατσιάρη, κορωνοϊοφοϊτσιάρη κλπ κλπ που δεν βοηθά τη σχέση έτσι κι αλλιώς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη φόρμουλα είναι να πηγαίνεις με τα νερά του. Είδετε ποτέ κανένα ψυχαναγκαστικό άτομο να αλλάζει; Νέβερ! Τέτοιους τύπους, είτε τους κρατάς είτε τους χωρίζεις. Και γιατί λέω τέτοιες σκληρές κουβέντες; Γιατί το θέμα σου -όπως και πολλών άλλων ζευγαριών- δεν είναι ο κοβίντ και ο κορωνοϊός. Είναι αυτό που είπες κι εσύ: ότι κάμνετέ το με το σταγονόμετρο! Αλήθεια! Τι πάει Χ και δεν το θέλει όσο θα ’πρεπε ή δεν το κάνετε όσο συχνά θα έπρεπε; Ποθάς τον, ποθείς σε; Το θέλεις, το θέλει; Σηκώνεται στο κάλεσμά σου, σηκώνεται του στο άγγιγμά σου; Τούτα να ψάξεις να σάσεις και άφησ’ τον covid για άλλα φταιξίματα.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ