Σεξομολογήσεις #543: «Θέλω τον κολλητό μου»

Η Μ. θέλει τον κολλητό της, το μοιράστηκε μαζί του και έφαγε απόρριψη. Και ενώ στην αρχή όλα ήταν καλά και το φλερτ συνέχισε να υπάρχει μεταξύ τους, ο τύπος ξαφνικά χάθηκε και η Μ. αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Tipster μου γεια σου!

Θέλω τον κολλητό μου, εδώ και 5 χρόνια. Είπα του το, έφαα άκυρο 1000% λόγω εμφάνισης (εν μ το είπεν εννοείται), αλλά ήταν τζαμαί δίπλα μου ακόμα, τζαι εν εκόψαμεν τα κολλητιλίκια. Πάντα παίζει το φλερτ μεταξύ μας, τζαι ήμασταν κάθε 24ωρο μαζί. Αλλά, τον τελευταίο μήνα κάτι άλλαξε χωρίς λόγο τζαι εν έχουμε καμία μα καμία επικοινωνία. Το τελευταίο διάστημα έχασα τζαι κιλά τζαι μπλα μπλα μπλα τζαι ούλλοι λέουν μου να φτάσω τζαμαί που θέλω τζαι μετά να του δώσω σημεία ζωής τζαι ότι μετά εν να με παρακαλά και καλά... Που τη μιαν επεθύμησά τον, αλλά που την άλλην λέει μου τζαι ο ίδιος ότι ήταν να ήμασταν το τέλειο ζευγάρι, άρα εν η εμφάνιση μου ξεκάθαρα που τον χαλά τζαι εν μου αξίζει έτσι αντιμετώπιση ρε γμτ... Θέλω τα tips σου!

Μ.


Τώρα... τι θέλεις να ακούσεις που μένα - διερωτούμαι! Μόνη σου τους ακούεις (τους φίλους σου), μόνη σου φκάλλεις συμπεράσματα, μόνη σου κάμνεις όνειρα τζαι μόνη σου καταδικάζεις τη σχέση (φιλίας) που έχεις μαζί του - ΑΔΙΚΑ! Αφού ήδη άνοιξες τα χαρτιά σου τζαι έφαες Χ για να εκάμνετε μια σχέση, τι γυρεύκεις που λλόου του τωρά; ΔΕΝ τον έχασες από φίλο κολλητό... Άρα, τι παθκιάζεις άδικα για κάτι περισσότερο αφού εν τραβά; Τζαι παραίτα να ρίχνεις φταιξίματα στην εμφάνιση imish γιατί... αν εν τούτος ο λόγος που έκοψε κούρβα, τότε ας πάει στο καλό. Θέλω να κάμεις τρία βασικά πράγματα (πες τα νιου γίαρζ ρεζολούσιον σιόρ!) τζαι να τα τηρήσεις τζαι μετά να πάεις να τον έβρεις αν θέλεις επανεκκίνηση μαζίν του:

Το λοιπόν...

Μάθε να ΑΓΑΠΑΣ τον εαυτό σου! Εσύ πρέπει να είσαι ο τωρινός σου... έρωτας!

Μάθε αν έσιει φιλενάδα... Συνήθως για να χάνεται κάποιος «φίλος» εν που ο νους του βαρεί αλλού!

και...

Μάθε να ξεχωρίζεις τα όρια και τα χαρακτηριστικά μιας φιλίας που μια σχέση ερωτική!

Αυτά τα τρία τζαι όι να μου πεις το μεσαίο... εν το μεγαλλύττερο πόνημα που ούλλα!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ