Χίλαρι τρολάρει Τραμπ

Μέσω Twitter.

Μετά την απόφαση του Twitter για αναστολή του λογαριασμού του -για λίγες μέρες ακόμα- Αμερικανού προέδρου, η Χίλαρι Κλίντον δεν χάνει την ευκαιρία να τρολάρει τον Ντόλαντ Τραμπ.

Και μάλιστα, το κάνει χωρίς να χρειάζεται να πει ούτε λέξη.


Συγκεκριμένα, η Κλίντον- εναντίον της οποίας κάνει επί χρόνια επιθέσεις μέσω Twitter ο Τραμπ- σχολίασε την απόφαση με μια παλιά ανάρτησή της και το σύμβολο «τικ», το «τσεκάρισμα» δηλαδή ότι κάτι που ήταν στη λίστα υλοποιήθηκε.

Στο παλιό tweet της, που αναδημοσίευσε, η Κλίντον έγραφε προς τον Τραμπ «κλείσε τον λογαριασμό σου». Με αυτό τον τρόπο του είχε απαντήσει, όταν τότε ο Ρεπουμπλικάνος είχε χλευάσει τη Δημοκρατική αντίπαλό του για τη στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα. «Πόση ώρα πήρε στους 823 ανθρώπους της ομάδας σου να το σκεφτούν αυτό;», της είχε απαντήσει τότε ο Τραμπ.

Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία. Το Twitter όχι μόνο ανέστειλε μόνιμα τον προσωπικό λογαριασμό του, αλλά δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί και άλλους λογαριασμούς. Ήδη διαγράφηκαν αναρτήσεις που έκανε μέσω του προεδρικού λογαριασμού και εκείνου που έχει η προεκλογική καμπάνια του.

Αρχικά το Τwitter είχε επιβάλει 12ωρο μπλοκάρισμα στον λογαριασμό του Τραμπ, στον απόηχο της εισβολής στο Καπιτώλιο. Όμως, ο απερχόμενος πρόεδρος συνέχισε να παραβιάζει τους κανονισμούς της πλατφόρμας, κάτι που οδήγησε στη μόνιμη αναστολή. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από δύο αναρτήσεις του το πρωί της Παρασκευής, που θεωρήθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να ενθαρρύνουν και να εμπνεύσουν ανθρώπους να επαναλάβουν τις εγκληματικές ενέργειες στο Καπιτώλιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ