«Θεούλης» τύπος συμμετείχε σε έρευνες για τον εντοπισμό του

Καλά πήγε (και) αυτό! #not

Article featured image
Article featured image


Ο Beyhan Mutlu, από το Inegol στη βορειοδυτική επαρχία της Προύσας στην Τουρκία, τα έπινε με φίλους του, όταν αποφάσισε να βγει στο δάσος. Όταν οι φίλοι του δεν μπορούσαν να βρουν τον 50χρονο για κάποιες ώρες, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ενώ περιπλανιόταν στο δάσος, ο Mutlu συνάντησε μια ομάδα διασωστών και εθελοντών που συμμετείχαν σε μια αποστολή αναζήτησης, χωρίς εκείνη τη στιγμή να γνωρίζουν ότι εκείνος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Ο Mutlu εντάχθηκε στην ομάδα και άρχισε να ψάχνει μαζί τους στο δάσος. Μόνον όταν ένας από τους διασώστες φώναξε το όνομά του και εκείνος απάντησε «εδώ είμαι», κατάλαβαν όλοι τι συνέβαινε.



Στη συνέχεια, ένα από τα μέλη της ομάδας διάσωσης ανέλαβε να του κάνει μια σειρά ερωτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η «Daily Mail», επαναλάμβανε συνέχεια: «Μη με τιμωρήσετε πολύ αυστηρά. Ο πατέρας μου θα με σκοτώσει».

Στη συνέχεια, οι διασώστες τον μετέφεραν στο σπίτι του, χωρίς να γίνει σαφές αν του επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2012 μια Ασιάτισσα τουρίστρια εξαφανίστηκε στην Ισλανδία και οργανώθηκε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, μιας και δεν είχε καταφέρει να αναγνωρίσει τον εαυτό της στο σκίτσο που είχε μοιράσει η αστυνομία.


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ