Βρέθηκε ο «Κεν» για την ταινία της Barbie

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε απορρίψει τον ρόλο παλαιότερα, αλλά τελικά είπε το «ναι».

Article featured image
Article featured imageΗ Barbie γίνεται ταινία και αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, όπως επίσης είναι γνωστό ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Μάργκο Ρόμπι. Η συμπαθέστατη ηρωίδα, όμως, δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί, ούτε κινηματογραφικά, τον αιώνιο αγαπημένο της, τον Κεν.

Η αναζήτηση του κατάλληλου ηθοποιού ο οποίος θα μπορούσε να ερμηνεύσει τον ρόλο, κράτησε έναν χρόνο, αλλά φαίνεται ότι τελείωσε, καθώς η σκηνοθέτιδα, Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία θα υπογράψει και το σενάριο, κατέληξε στον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ryan-Gosling-To-Be-Margot-Robbies-Spouse-in-Barbie-Movie.jpgΣύμφωνα με το «Deadline», ο Γκόσλινγκ βρίσκεται ήδη στις τελικές διαπραγματεύσεις, ενώ ο ρόλος είχε προσφερθεί στον ηθοποιό και παλιότερα αλλά τον είχε απορρίψει λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Τα γυρίσματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου χρόνου στη Βρετανία. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι πολλά υποσχόμενο για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο πρωταγωνιστές έχουν μεν την εντυπωσιακή εμφάνιση που χρειάζεται, αλλά δεν στερούνται καθόλου ταλέντου και δυναμισμού.Πηγή: cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ