Το viral βίντεο με το αυτοκίνητο που τσούλησε από γέφυρα

Η γέφυρα σηκώθηκε για να περάσει πλοίο καθώς το όχημα βρισκόταν πάνω της.

Article featured image
Article featured image



Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Λουβέν του Βελγίου όταν αυτοκίνητο με τριμελή οικογένεια τσούλησε από γέφυρα που σηκώθηκε για να περάσει πλοίο από το ποτάμι.

Η οικογένεια επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα «Marie Thumas» όταν ο χειριστής δεν τους αντιλήφθηκε και ενεργοποίησε την ανύψωσή της για να περάσει ένα πλοίο. Στο βίντεο 18 δευτερολέπτων από τις 27 Οκτωβρίου φαίνεται το κόκκινο αυτοκίνητο να βρίσκεται ήδη πάνω στη γέφυρα, όταν αυτή αρχίζει να ανεβαίνει. Το αυτοκίνητο ξεκίνησε να κυλά προς τα πίσω, κατέληξε σε μια μπαριέρα και στη συνέχεια τούμπαρε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί η οικογένεια με το 18 μηνών παιδάκι. Οι τρεις επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Gasthuisberg.



Οι αρχές σε συνεργασία με τους διαχειριστές της γέφυρας μελετούν από τις κάμερες πως έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, μιας και για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν διάφορες δικλείδες ασφαλείας. Παραμένει άγνωστο αν ο οδηγός αγνόησε τα προειδοποιητικά σήματα ή αν αυτά δεν λειτούργησαν ποτέ. Όπως και να έχει το συμβάν που καταγράφηκε στις 27 Οκτωβρίου έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Reader

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ