Η γιαγιά Κατίνα από τη Σαντορίνη πετσόκοψε τον Γκόρντον Ράμσεϊ

Η κριτική της στο φαγητό του διάσημου σεφ έγινε (δικαίως) viral!

Article featured image
Article featured imageΟ παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε, τις προηγούμενες μέρες, στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής «Gordon, Gino & Fred Go Greek».Ο Ράμσεϊ και οι φίλοι του βρέθηκαν με ένα βαν στην Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Αθήνα, καθώς και στα Μετέωρα όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις. Μάλιστα κάποια από τα αποσπάσματα της εκπομπής έχουν ήδη κυκλοφορήσει με ένα βίντεο να γίνεται viral.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο διάσημος σεφ σε μία από τις επισκέψεις του στη Σαντορίνη να ετοιμάζει Salsa Verde και να τη δίνει σε μια Ελληνίδα γιαγιά για να την δοκιμάσει. Το αποτέλεσμα προκάλεσε γέλιο τόσο στον ίδιο όσο και στους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Και αυτό διότι η γιαγιά όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκε με το πιάτο αλλά του έκανε και παρατήρηση λέγοντάς του ότι ήταν πολύ αλμυρό. Τότε ο σεφ ξεκαρδίστηκε στα γέλια και προσπάθησε να σκεφτεί τι πήγε λάθος με τη συνταγή. «Ακόμη και οι θεοί κάνουν λάθη», ακούγεται να λέει ένας από την παρέα του σεφ, ενώ η συγκεκριμένη γιαγιά φημίζεται για τον μουσακά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ