O Bretman Rock έγινε ο πρώτος γκέι άνδρας στο εξώφυλλο του Playboy

«Το να έχει το Playboy άνδρα στο εξώφυλλό του, είναι μια τεράστια υπόθεση για τη ΛΟΑΤ κοινότητα».

Article featured image
Article featured image



Ο Bretman Rock έγραψε ιστορία, ως ο πρώτος γκέι άνδρας που εμφανίστηκε σε εξώφυλλο του περιοδικού Playboy. Ο 23χρονος influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζεται στο ψηφιακό εξώφυλλο του περιοδικού τον Οκτώβριο, ντυμένος ως κουνελάκι του Playboy με τον κλασικό μαύρο κορσέ, αυτιά και το παπιγιόν, αλλά και πανύψηλες πλατφόρμες.

Κάπως έτσι, ακολουθεί τα βήματα της Kate Moss, της Dolly Parton και της Kylie Jenner φορώντας το διάσημο ρούχο στο εξώφυλλο.

Ο Rock, ο οποίος είναι Φιλιππινέζος-Αμερικανός, έγινε γνωστός ως beauty influencer στο YouTube. Πρωταγωνίστησε, επίσης, στο πρόσφατο ριάλιτι του MTV για τη ζωή του, που ονομάζεται MTV Following: Bretman Rock.




Μιλώντας για το ιστορικό εξώφυλλο, είπε: «Το να έχει το Playboy έναν άντρα στο εξώφυλλό του είναι μια τεράστια υπόθεση για τη ΛΟΑΤ κοινότητα, για την κοινότητα των μελαμψών ανθρώπων, και όλα είναι τόσο σουρεαλιστικά. Είμαι σε φάση "αλήθεια συμβαίνει τώρα αυτό;" και ταυτόχρονα "είμαι τόσο όμορφος"».

Μάλιστα, γιόρτασε την πρωτοποριακή εμφάνιση του εξωφύλλου στο Twitter με τυπικά ανάλαφρο στυλ, τουιτάρωντας: «I’m a Playboy bunny DUHHHHHHH», το οποίο έγινε viral με πάνω από 13.000 retweets.



Ο Rock είναι ο τρίτος άντρας που εμφανίστηκε σόλο στο εξώφυλλο του περιοδικού, μετά τον αείμνηστο Hugh Heffner, και τον μουσικό και σύμμαχο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Bad Bunny, ο οποίος κοσμούσε το πρώτο ψηφιακό εξώφυλλο του Playboy το 2020.

Το περιοδικό τερμάτισε την έντυπη έκδοση το 2020, αφού ο COVID-19 «επιτάχυνε» τα σχέδια να γίνει πλήρως ψηφιακό.



Με πληροφορίες από Avmag.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ