Θυμόμαστε όλα όσα έγιναν στα πρώτα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Για πρώτη φορά η Madame Figaro παρουσιάζει τον θεσμό των Γυναικών της Χρονιάς το 2005.

Article featured image
Article featured image


Με τη μεγάλη βραδιά των 16ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς να πλησιάζει, ένας θεσμός που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου, κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην πρώτη φορά που η Madame Figaro παρουσίασε τον θεσμό, το 2005.Η πρώτη διοργάνωση Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της παρουσιάστριας και τον Μέμο Μπεγνή. Επί σκηνής ήταν o Έλληνας τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης.

figaro.jpgΑνάμεσα στα highlights της λαμπερής βραδιάς ήταν και η συγκινητική στιγμή που ο Άντης Χατζηκωστής δίνοντας το Βραβείο Ερμηνεύτρια της Χρονιάς στην Άννα Βίσση φώναξε τη μητέρα της Σοφία και τραγούδησαν μαζί το «Ούλλα χαλάλι σου».

figaro2.jpgΑκολουθούν οι νικήτριες της χρονιάς:

Fashion Designer:
Φάνη Ξενοφώντος

Media Person: Γιάννα Λοϊζίδου

Αθλήτρια: Καρολίνα Πελενδρίτου

Εικαστικός: Λία Λαπίθη

Ερμηνεύτρια: Άννα Βίσση

Ηθοποιός: Χριστίνα Παυλίδου

Κοινωνική Προσφορά: Στέλλα Μιχαηλίδου

Επαγγελματίας: Άντρη Ορφανίδου

Επιστήμονας: Chrysi Kleopa Notskas

Διεθνής Γυναίκα: Έλενα Παπαρίζου

Τιμητικό συνολικής προσφοράς: Έλλη Ιωάννου

figaro3.jpgΤα 16α Bραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.


Συντονιστείτε με την madamefigaro.cy και τα social media της Madame Figaro Cyprus, για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στην τελετή και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια!


Πηγή: madamefigaro.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ