Πώς μπορείς να ζήσεις (από κοντά) τη μαγική βραδιά Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Μάθε πώς θα αποκτήσεις το εισιτήριό σου.

Article featured image
Article featured image


Μάθε πώς θα αποκτήσεις εισιτήριό για την τελετή των 16ων Βραβείων Madame Figaro που παρουσιάζει η Estée Lauder.

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει. Ένας θεσμός που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Τα Bραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου. Guest star ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός. Επί σκηνής η Ήβη Αδάμου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.



Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε το www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε με το 70007705.

Τιμή εισιτηρίων: €45 Πλατεία, €30 Εξώστης

Στην εκδήλωση θα ισχύουν περιορισμοί υγείας και ασφάλειας.



Συντονιστείτε με την madamefigaro.cy και τα social media της Madame Figaro Cyprus, για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στην τελετή και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια!

Πηγή: madamefigaro.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ