Οίκος ανοχής προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όσους κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid

Μετά απ' αυτό όλοι θα θέλουν να το βάλουν.

Article featured image
Article featured image


Την ώρα που πολλές χώρες και κυβερνήσεις προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να πείσουν τους ανεμβολίαστους, ώστε να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη της Αυστρίας φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο για να πείσει τους πελάτες του.

Το «Fun Palast» λοιπόν, είδε τα έσοδά του να μηδενίζονται στην περίοδο της καραντίνας αλλά και γενικά στην πανδημία του κορωνοϊού, οπότε βρήκε τον τρόπο και να αυξήσει τα έσοδά του, αλλά και να κρατήσει ασφαλείς και υγιείς του πελάτες και το προσωπικό του.

oikosanoxis5.jpgΟι πελάτες τους μπορούν να απολαύσουν μια 30λεπτη συνεδρία μέσα σε σάουνα με την «κυρία της επιλογής τους», εάν δεχτούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Αυστρία, τα ποσοστά εμβολιασμού είναι από τα χειρότερα της δυτικής Ευρώπης (64%), με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση να επιβάλλει περισσότερους περιορισμούς, που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε καφετέριες, εστιατόρια και κομμωτήρια.

«Λόγω της πανδημίας, έχουμε καταγράψει μείωση 50% στους πελάτες μας, οπότε με αυτήν την πρωτοβουλία ελπίζουμε ότι ο αριθμός των πελατών μας θα αυξηθεί ξανά», ανακοίνωσε το «Fun Palast».

Ο Γκέρχαρντ που επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής είπε: «Θα είχα εμβολιαστεί ούτως ή άλλως, αλλά ο κανόνας 2G (σ.σ. απαιτεί πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για την είσοδο σε διάφορους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος) έχει σίγουρα επιταχύνει λίγο τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό είναι απολύτως εντάξει γιατί μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερο ποσοστό εμβολιασμού με αυτόν τον τρόπο, κάτι που είναι απαραίτητο για να τερματιστεί η πανδημία κάποια στιγμή».

skynews-vienna-coronavirus_5577433.jpgΟ Πίτερ Λάσκαρης, διευθυντής του «Fun Palast», δήλωσε στο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70-75% για να φτάσουμε στην “ανοσία της αγέλης”, αλλά αυτήν τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%.

Μετά παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πάρα πολλοί με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορούν να εμβολιαστούν. Επειδή βασικά αυτό είναι το κοινό όπου απευθυνόμαστε, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο εδώ».

Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο «Fun Palast», η οποία έδωσε το όνομα Μίνα, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να έχουμε ένα κέντρο εμβολιασμού στο “Fun Palast”, επειδή το όνομα του καταστήματος σημαίνει ακριβώς αυτό: Διασκεδάστε λιγάκι εδώ και επιστρέψτε στην κανονικότητα λίγο περισσότερο!»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ