Αθλητής με Covid δοκίμασε καυτερή πιπεριά γιατί έτσι

Θέλησε να τεστάρει την απώλεια της γεύσης του και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικά hot! [BINTEO]

Article featured image
Article featured image


Ο κορωνοϊός προκαλεί απώλεια γεύσης και όσφρησης. Εντάξει το ακούμε εδώ και πολλούς μήνες και το έχουμε εμπεδώσει. Προφανώς, όμως, η απώλεια γεύσης δεν συνδέεται και με το «κάψιμο».

Ο Τζο Μάρλερ, παίκτης της Εθνικής Αγγλίας στο ράγκμπι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θέλησε να κάνει ένα τεστ εν είδει «πειράματος», για να νιώσει (επιτέλους) κάτι, βιώνοντας ήδη απώλεια γεύσης. Παρά τις αρχικές του επιφυλάξεις, λοιπόν, αποφάσισε να δοκιμάσει ένα ολόκληρο ωμό τσίλι, με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικά hot!

Ο 31χρονος αθλητής που είναι ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, στην αρχή δεν ένιωθε τίποτα, αλλά έπειτα από λίγο ένιωσε όλο το κάψιμο και έφτυσε την πιπεριά. Μάλιστα, ήπιε γάλα μπας και νιώσει καλύτερα.



Βέβαια, πέραν του ξεκαρδιστικού αποτελέσματος, ο αθλητής μάς υπενθύμισε, ακόμα κι αν δεν ήταν πρόθεσή του, ότι ο κορωνοϊός υπάρχει, προκαλεί συμπτώματα -σοβαρά ή λιγότερα σοβαρά- και ότι τα πράγματα, πέραν του βίντεο, δεν είναι αστεία και ως τέτοια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ