Το viral βίντεο με τον Αμερικανό πρόεδρο που τον πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της COP26

Ο Τζο Μπάιντεν παραδόθηκε αμαχητί στην αγκαλιά του Μορφέα.

Article featured image
Article featured image


Πριν από την έναρξη της Συνόδου για την Κλιματική αλλαγή COP26 ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε με ένα tweet τη σημαντικότητά της. Παρόλα αυτά μια κάμερα τον έπιασε να κλείνει τα μάτια του για ώρα κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων ομιλιών.



Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να κλείνει τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα και να τα ανοίγει λίγο μετά. Στη συνέχεια, ωστόσο, φαίνεται να αποκοιμιέται μέχρι που ένας βοηθός του τον πλησιάζει και ξεκινούν μια μίνι συνομιλία, ενώ μετέπειτα τρίβει τα μάτια του, καθώς ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ανέβηκε στο βήμα.


Βίντεο από τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν αποκοιμήθηκε:



Αργότερα, ο ίδιος ο Μπάιντεν ανέβηκε για τη δική του ομιλία, προειδοποιώντας για την επικείμενη καταστροφή που φέρνει η κλιματική αλλαγή. «Δεν είναι υποθετικό», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή «υπαρξιακή απειλή για την ανθρώπινη ύπαρξη όπως την ξέρουμε». «Μπορούμε να διατηρήσουμε τον στόχο του περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη σε μόλις 1,5° C, αν ενωθούμε», είπε, συμπληρώνοντας: «Η Γλασκώβη πρέπει να είναι η αρχή μιας δεκαετίας φιλοδοξίας και καινοτομίας για τη διατήρηση του κοινού μας μέλλοντος».



Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν επιτέθηκε στον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ για την απόφασή του να απέχει από τη Συμφωνία του Παρισιού. «Δεν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, αλλά ζητώ», είπε ο Μπάιντεν εκ μέρους των ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ