Ο Έλον Μασκ έστειλε αυτά τα δύο e-mails στους υπαλλήλους της Tesla

«Εάν σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμένα με σαφείς οδηγίες, επιτρέπονται μόνο τρεις ενέργειες».

Article featured image
Article featured image



Ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ, είναι γνωστός για τις αυθόρμητες κινήσεις του όσον αφορά την επικοινωνία – από τυχαία Tweets μέχρι τα e-mails που στέλνει στους εργαζόμενους της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όπως φαίνεται στα e-mails που απέκτησε το CNBC, ο Musk έστειλε 2 μηνύματα στους υπαλλήλους του στις αρχές Οκτώβρη. Αν και το πρώτο e-mail φαίνεται εντάξει, το δεύτερο είναι κάπως «σκληρότερο». Τα ακόλουθα e-mails ήρθαν στον απόηχο της 4ης Οκτωβρίου, όταν η εταιρεία έχασε μία δικαστική διαμάχη στο Σαν Φρασίνσκο και αναγκάστηκε να πληρώσει έναν πρώην υπάλληλο, τον Οwen Diaz, περίπου $137 εκατ., αναφέροντας ότι ανέχτηκε ένα ρατσιστικό και εχθρικό περιβάλλον εργασίας, όταν εργαζόταν στο εργοστάσιο της Tesla στην Καλιφόρνια.


Το πρώτο email:

elon-musk_email_1_city.jpg



Σε όλους

Από: Έλον Μασκ

Ημερομηνία: Κυριακή 3 Οκτωβρίου [η ώρα διορθώθηκε]

Θέμα: Μουσική στο εργοστάσιο

Ήθελα απλώς να πω ότι υποστηρίζω πολύ τη μουσική στο εργοστάσιο, καθώς και οποιεσδήποτε μικρές πινελιές που κάνουν τη δουλειά πιο ευχάριστη.

Ένας συνεργάτης μόλις μου έστειλε ένα σημείωμα ρωτώντας αν μπορούσαμε να έχουμε ένα αυτί για μουσική, ώστε το άλλο αυτί να μπορεί να ακούει τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια. Καλό μου ακούγεται.

Επίσης, η μουσική από τα ηχεία μπορεί επίσης να επιτραπεί , εφόσον υπάρχει λογική συμφωνία μεταξύ των συναδέλφων ως προς τις μουσικές επιλογές. Εάν υπάρχουν άλλα πράγματα που πιστεύετε ότι θα βελτιώσουν τη μέρα σας, ενημερώστε με. Με νοιάζει πολύ που ανυπομονείτε να έρχεστε στη δουλειά κάθε μέρα!


Το δεύτερο email:

elon-musk_email_2_city.jpg



Σε όλους

Από: Έλον Μασκ

Ημερομηνία: Δευτέρα 4 Οκτωβρίου [η ώρα διορθώθηκε]

Θέμα: Παρακαλώ σημειώστε

Εάν σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμένα με σαφείς οδηγίες, επιτρέπονται μόνο τρεις ενέργειες από τους διαχειριστές.

1 - Στείλτε μου πίσω email για να εξηγήσω γιατί αυτά που είπα ήταν λανθασμένα. Μερικές φορές, απλά κάνω λάθος!
2- Ζητήστε περαιτέρω διευκρινίσεις εάν αυτά που είπα ήταν διφορούμενα.
3- Εκτελέστε τις οδηγίες.

Εάν δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω, ο εν λόγω διευθυντής θα κληθεί να παραιτηθεί αμέσως.

Σας ευχαριστώ, Έλον.


Με πληροφορίες από mononews.gr , lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ