Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ αφηγείται ένα παιδικό παραμύθι και είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε τελευταία

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο μικρός ήρωας που έδωσε τη μεγάλη μάχη με τη μυϊκή ατροφία και βγήκε νικητής, συγκινεί καθώς αφηγείται ένα παιδικό παραμύθι.

Article featured image
Article featured image



Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ που έλαβε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη το 2019 μαχόμενος ενάντια στη Νωτιαία Μυική Ατροφία σημειώνει όλο και μεγαλύτερη πρόοδο στην υγεία του. Μάλιστα οι γονείς του ανάρτησαν χθες Κυριακή 21/11 ένα βίντεο στο οποίο ο μικρός νικητής αφηγείται το παιδικό παραμύθι με τα τρία λυκάκια προκαλώντας συγκίνηση με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό του.



Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο οι γονείς του έγραψαν: «Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!».


Δείτε το βίντεο με τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ που αφηγείται το παραμύθι:



Τον περασμένο Απρίλιο το παιδάκι έγινε 3 ετών και η συγκίνηση που προκλήθηκε από τα προβλήματα υγείας του κινητοποίησε 100 χιλ. ανθρώπους στο να συγκεντρώσουν 3,44 εκατ. ευρώ για να μεταβεί στην Αμερική και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Σήμερα ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορεί να στέκεται και να παίζει μόνος του, ενώ οι φυσικοθεραπείες, οι λογοθεραπείες και η ειδική αγωγή συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ