Εύπορη οικογένεια αναζητά (απεγνωσμένα) νταντά για δύο εβδομάδες και πληρώνει αδρά

Εν μέσω Χριστουγέννων, σε ένα κάστρο στο Εδιμβούργο, με έναν τεράστιο μισθό, αλλά υπό προϋποθέσεις!

Article featured image
Article featured image


Μια πλούσια οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο ψάχνει απεγνωσμένα για μια νταντά για δύο εβδομάδες κοντά στα Χριστούγεννα, η οποία θα πληρωθεί 9 χιλιάδες λίρες. Για να μην κάνετε τους υπολογισμούς, σε ευρώ είναι περί τις 10.000 (πάνω κάτω). Εντούτοις, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια αναζητά μια νταντά πλήρους απασχόλησης για να φροντίσει τα πεντάχρονα δίδυμά της κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Η αγγελία εργασίας λέει ότι η νταντά θα ζήσει σε ένα κάστρο κοντά στο Εδιμβούργο με την οικογένεια για δύο εβδομάδες, κάτι που κάνει ακόμα πιο δελεαστική την προσφορά.

0_Wealthy-family-seek-nanny-to-work-247-over-Christmas-and-New-Year-but-you-get-paid-£9000.jpg

Ωστόσο, θα πρέπει να εγκαταλείψει τυχόν χριστουγεννιάτικες γιορτές που είχε προγραμματίσει, καθώς αυτός ο ρόλος απαιτεί την πλήρη διαθεσιμότητά της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου.

Ο ρόλος της νταντάς περιλαμβάνει το πλύσιμο και το ντύσιμο των παιδιών, ενώ θα πρέπει επίσης να διαβάζει στα παιδιά και να φροντίζει τη ρουτίνα τους πριν από τον ύπνο. Η θέση απαιτεί επίσης να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά θα ψυχαγωγούνται κατά τη διάρκεια ημερήσιων εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν με τον οδηγό της οικογένειας.

Οι αιτούντες πρέπει επίσης να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, να έχουν πενταετή πείρα ως νταντάδες, να είναι σε θέση να παρέχουν σαφή έλεγχο ιστορικού και να υπογράψουν συμφωνία τήρησης απορρήτου.

Η αγγελία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια θα περάσει όλη τη διάρκεια σε ένα κάστρο με πολλά μέλη οικογένειας και χρειάζεται νταντά από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου. Η νταντά θα παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες τη βδομάδα, με ένα δωμάτιο δίπλα στο παιδικό. Ο έλεγχος ιστορικού και οι αναφορές είναι απαραίτητα. Τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας. Η νταντά θα πρέπει να υπογράψει NDA. Θα επιστραφούν τα χρήματα μεταφοράς ενώ ο κατ' αποκοπή μισθός είναι 9000 λίρες. Η νταντά πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ