«Όταν ο Χάρι συνάντησε τον Άγιο Βασίλη»

«Το 2022, θα περάσουν 50 χρόνια από τότε που έγινε νόμιμο να αγαπάς όποιον θέλεις στη Νορβηγία» και η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της ταχυδρομικής υπηρεσίας της χώρας το υπενθυμίζει με τον πιο μαγικό τρόπο.

Article featured image
Article featured image


Η πιο συγκινητική ιστορία Χριστουγέννων φέτος ανήκει στην ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας. Τα τελευταία δύο χρόνια, η υπηρεσία κυκλοφορεί χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής περιόδου της χώρας, ενώ με τη φετινή δίνει (και) μια γερή γροθιά στα στερεότυπα.

Η σχεδόν τετράλεπτη διαφήμιση, με τίτλο «Όταν ο Χάρι γνώρισε τον Άγιο Βασίλη», θυμίζει περισσότερο ταινία μικρού μήκους και παρότι δεν υπάρχουν υπότιτλοι το νόημα είναι ξεκάθαρο. Ξεκινά με την τυχαία συνάντηση ενός άνδρα με τον Άγιο Βασίλη. Στη συνέχεια, η διαφήμιση αποτυπώνει τη σύνδεση που αναπτύσσεται μεταξύ τους στο πέρασμα των χρόνων.

Σε μια επίσκεψη, ο Άγιος Βασίλης λέει στον Χάρι: «Ροχαλίζεις. Θα επιστρέψω το επόμενο έτος». Τον επόμενο χρόνο, ο Άγιος Βασίλης του λέει: «Έχω πολλά δώρα να παραδώσω. Θα επιστρέψω τον επόμενο χρόνο. Φαίνομαι ωραίος;».

Κάποια στιγμή ο Χάρι εξομολογείται τα συναισθήματά του μέσω ενός σημειώματος στον Βόρειο Πόλο. Η ευχή του Χάρι πραγματοποιείται και το σκηνικό κορυφώνεται με τον Άγιο Βασίλη να μένει για λίγο περισσότερο, λέγοντας ότι πήρε κάποια βοήθεια από την ταχυδρομική υπηρεσία και έτσι μπορούν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί. Στη συνέχεια φιλιούνται.

Η λεζάντα στο τέλος λέει: «Το 2022, θα περάσουν 50 χρόνια από τότε που έγινε νόμιμο να αγαπάς όποιον θέλεις στη Νορβηγία».Εκτός από το τετράλεπτο βίντεο κυκλοφόρησε και μία πιο σύντομη εκδοχή.Με πληροφορίες από Avmag

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ