Αυτά τα Χριστούγεννα να μη μείνει «κανένα παιδί χωρίς δώρο»

Μια χριστουγεννιάτικη παγκύπρια εκστρατεία που θέλει να μοιράσει παιδικά χαμόγελα.

Article featured image
Article featured image


Συνεχίζοντας την περσινή, πρώτη, εκστρατεία «Κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο», το ΚΕΠΑΚΥ και η Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης, ανακοινώνουν την έναρξη της φετινής εκστρατείας, αυτήν τη φορά σε παγκύπρια κλίμακα, η οποία θέλει να μοιράσει παιδικά χαμόγελα και δώρα στα παιδάκια που το έχουν ανάγκη.


Η ανακοίνωση της εκστρατείας λέει τα εξής:

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΚΕΠΑΚΥ και η Κίτρινη Γραμμή Βοήθειας και Αλληλεγγύης διοργανώνουν παγκύπρια χριστουγεννιάτικη εκστρατεία συλλογής χριστουγεννιάτικων δώρων τα οποία θα δοθούν σε άπορα παιδιά σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Μετά την επιτυχία της περσινής μας εκστρατείας, όπου χαρίσαμε πάνω από 500 δώρα σε παιδιά, συνεχίζουμε και φέτος με τίτλο της εκστρατείας μας, «Κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο» και για ακόμα μια χρονιά σκοπεύουμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Μάλιστα η εκστρατεία αυτήν τη φορά θα είναι σε παγκύπρια κλίμακα και σε συνεργασία με την παγκύπρια συνομοσπονδία γονέων και κηδεμόνων δημόσιων και κοινοτικών νηπιαγωγείων θα φροντίσουμε ο Άγιος Βασίλης να μην αφήσει κανένα παιδί πίσω.

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας, Αγίας Ζώνης 70, με τα δώρα σας για να χαρίσουμε χαρά και αυτά τα Χριστούγεννα! Φέτος ο στόχος είναι ακόμα πιο μεγάλος και χρειαζόμαστε περισσότερη συμμετοχή και στήριξη για να τον καλύψουμε!

Είμαστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Πληροφορίες 99383800/25849129

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ