Η τρυφερή στιγμή που τυφλή γιαγιά νιώθει το νέο κούρεμα της εγγονής

«Θα μου κρυώσεις».

Article featured image
Article featured image

Μια οικογένεια από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής τράβηξε βίντεο την τυφλή γιαγιά να αισθάνεται με τα χέρια το νέο κούρεμα της εγγονής της.

Η 24χρονη Ριβς Κλαρκ έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά, προτού μετακομίσει στη Γιούτα για να δουλέψει σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Πριν φύγει, επισκέφτηκε την 78χρονη γιαγιά της. Η ηλικιωμένη γυναίκα έχει υπάρξει μερικώς τυφλή για το περισσότερο μέρος της ζωής της και τώρα είναι εντελώς τυφλή.

Όπως φαίνεται στο τρυφερό βίντεο, η γιαγιά βάζει τα χέρια της στο κεφάλι της Ριβς, για να νιώσει πόσο κοντά αποφάσισε η εγγονή της στο να κόψει τα μαλλιά της.


Η καλόκαρδη γιαγιά εξέφρασε, μάλιστα, την ανησυχία της ότι η εγγονή της τώρα πρόκειται να κρυώνει με τόσο κοντά μαλλιά, αλλά η Ριβς την καθησύχασε ότι θα φοράει σκούφο όλη μέρα στο χιονοδρομικό κέντρο, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για την ηλικιωμένη γυναίκα να ανησυχεί.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τη συμπάθειά τους για την αξιολάτρευτη γιαγιά.

«Θα έπρεπε να είναι η γιαγιά όλων. Είναι αξιαγάπητη!» σχολίασε κάποιος χρήστης για την τυφλή γιαγιά της Ριβς, με τους περισσότερους να συμφωνούν.



Πηγή: Sputnik.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ