«Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά»

Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της.

Article featured image
Article featured image

Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε μία ανάρτηση στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια από χτυπήματα που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της.

Ηγνωστή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor Άννα Μαρία Βέλλη, έκανε μία ανάρτηση με μία δική της φωτογραφία, στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της από χτυπήματα που είχε δεχτεί στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της. Όπως γράφει μάλιστα, είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που έχει κρατήσει και η οποία δείχνει «πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η αγάπη», περιγράφοντας τις στιγμές που βίωσε κατά τον ξυλοδαρμό της.

Η ίδια μίλησε στη συνέχεια στο κανάλι του YouTuber Konilo αναφερόμενη στην κακοποίηση που υπέστη. 

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω . Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, καρούμπαλα. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.



«Τον συντηρούσα και τον ζούσα  οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα…. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Πέρα της χειριστικότητας και μου ότι με μείωσε… Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα» κατέληξε. 


Υπενθυμίζεται πως η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το περιστατικό κατά το οποίο έπεσε θύμα κακοποίησης από σύντροφό της, με αφορμή τότε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αναφέροντας:


«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα.... Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάει και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση.


Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ό,τι έγινε στη Φολέγανδρο, ό,τι έγινε με τον πιλότο και την Καρολάιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες».



Πηγή: Athensvoice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ