Η Lady Gaga ποζάρει (και) γυμνή για τη Vogue

Λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του «House of Gucci», την κινηματογραφική μεταφορά της πιο διάσημης ιστορίας δολοφονίας στην παγκόσμια μόδα, στην οποία η Gaga ενσαρκώνει τη «μαύρη χήρα».

Article featured image
Article featured imageStrike a pose... Το έλεγε, η Μαντόνα, αλλά ταιριάζει «γάντι» στη Lady Gaga. Η Lady Gaga πόζαρε για τη βρετανική και την ιταλική Vogue με ευφάνταστες δημιουργίες της ραπτικής, αλλά και χωρίς... καμία απολύτως δημιουργία πάνω της, με το αισθητικό αποτέλεσμα πάντοτε να εντυπωσιάζει.Λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα του «House of Gucci» η διάσημη τραγουδίστρια που ενσαρκώνει τη «μαύρη χήρα», Πατρίτσια Ρετζιάνι φιλοξενείται ταυτόχρονα στη βρετανική και την ιταλική Vogue. Το διπλό εξώφυλλο της τραγουδίστριας έρχεται λίγο μετά το διπλό επίσης εξώφυλλο της Αντέλ για το ίδιο περιοδικό. H Αντέλ είχε γίνει εξώφυλλο ταυτόχρονα σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram της, τα δυο εξώφυλλα της βρετανικής και της ιταλικής Vogue, αλλά και τη γυμνή πόζα της.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Αμερικανό φωτογράφο Στίβεν Μέισελ και η συνέντευξη δόθηκε στον Ζιλ Χάτερσλεϊ. Η καλλιτέχνις μάλιστα θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για τον μήνα Νοέμβριο, ενώ στη βρετανική Vogue για τον μήνα Δεκέμβριο.Ο δημοσιογράφος πάντως που ανέλαβε τη συνέντευξη ανέφερε: «Συνέβη σε εμένα και τώρα θα πρέπει ίσως να συνταξιοδοτηθώ ή κάτι τέτοιο. Πράγματι αυτό το φθινόπωρο πέρασα λίγες ώρες για τη βρετανική και την ιταλική Vogue με αυτό το ευγενικό, περίεργο, διάσημο, γοητευτικό πλάσμα, τη Lady Gaga. Μιλήσαμε για το House of Gucci και τους τρόπους που την οδήγησαν σε αυτήν τη “γλυκιά τρέλα”. Ασταμάτητη επαγγελματική τελειότητα. Ευχαριστώ Gaga!».Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ