Η όμορφη στιγμή που ένας trans ποδοσφαιριστής κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Ο Ιάπωνας Kumi Yokoyama γονάτισε μέσα στο γήπεδο και μοιράστηκε τη στιγμή (και την απάντηση) στο Instagram.

Article featured image
Article featured image


Ο Ιάπωνας trans ποδοσφαιριστής Kumi Yokoyama έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο γήπεδο της Washington Spirit και μοιράστηκε τη μοναδική στιγμή στο Instagram.

Ο Yokoyama έκανε coming out ως τρανς άνδρας πριν από λίγους μήνες, καθιστώντας τον τον πιο αναγνωρίσιμο αθλητή που κάνει μία τέτοια κίνηση στην Ιαπωνία. Ο Yokoyama έπαιξε με την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2019 και αργότερα μετακόμισε στις ΗΠΑ όπου παίζει για την Washington Spirit στο National Women's Soccer League (NWSL).

Πριν από λίγες ημέρες γονάτισε μέσα στο γήπεδο και έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού εμφανίστηκαν στις οθόνες του γηπέδου και όλοι γιόρτασαν τη θετική απάντηση με ένα ποτήρι σαμπάνια. «Είπε ναι!», έγραψε ο Yokoyama στα social media. «Σας ευχαριστώ όλους!!!».

Αμέσως η είδηση έγινε viral με φίλους, γνωστούς και αθλητικές ενώσεις να αναπαραγάγουν τις φωτογραφίες στέλνοντας τις πιο θερμές ευχές για έναν ευτυχισμένο γάμο.



Ο 27χρονος αποκάλυψε το καλοκαίρι σε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube ότι με την πρώην συμπαίκτριά τουYuki Nagasato, αποφάσισαν να συνεχίσουν στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, όπου θα μπορούν να ζουν ελεύθερα. «Στο μέλλον, θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ζήσω ως άντρας», είπε το Σάββατο 19 Ιουνίου.

«Έχω βγει με πολλές γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έπρεπε να το κρατήσω μυστικό στην Ιαπωνία. Εκεί πάντα με ρωτούσαν αν έχω αγόρι, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία με ρωτούν αν έχω αγόρι ή κορίτσι.

»Όταν η κοπέλα μου μού είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να το κρατάω μυστικό, τότε το συνειδητοποίησα πραγματικά. Το να αποκαλύψω το μυστικό μου, δεν ήταν κάτι που για το οποίο ήμουν ενθουσιασμένος, αλλά όταν σκέφτηκα το πώς θα συνέχιζα τη ζωή μου, τότε (κατάλαβα) ότι θα ήταν πιο δύσκολο να κρύβομαι. Οπότε βρήκα το θάρρος να κάνω coming out».



Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ