Νοσηλευτής στο ΓΝ Λευκωσίας τοποθέτησε κάμερα σε γυναικεία αποδυτήρια

Ο 32χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

Article featured image
Article featured image


Ένας 32χρονος νοσηλευτής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας φέρεται να είχε βάλει κάμερα στα αποδυτήρια νοσηλευτριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έγινε καταγγελία ότι εντός των γυναικείων αποδυτηρίων υπήρχε κάμερα. Η Αστυνομία μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε την κάμερα.

Στη συνεχεία με δικαστικό ένταλμά έγινε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου όπου εντοπίστηκε αριθμός ηλεκτρικών συσκευών. Ο 32χρονος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος.


Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Για το περιστατικό μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στο Μεσημέρι και Κάτι. Ο κ. Ανδρέου είπε χαρακτηριστικά ότι ,«έγινε καταγγελία από λειτουργό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας για εντοπισμό κάμερας σε γυναικεία αποδυτήρια του νοσοκομείου. Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας μετέβησαν στο συγκεκριμένο σημείο που τους υποδείχθηκε και από έρευνες πράγματι εντόπισαν την κάμερα στον συγκεκριμένο χώρο. Από εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε υπόνοια για 32χρονο, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος».

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι στη συνεχεία ακολούθησε έρευνα τόσο στο όχημα του όσο και στην οικία του βάσει δικαστικού εντάλματος όπου παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια.

Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρισθεί ενώπιον δικαστηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ