Χορήγηση υποτροφίας αξίας €7500 από την ΚΕΑΝ

Για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου.

Article featured image
Article featured image

H ΚΕΑΝ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και της ενίσχυσης της ακαδημαϊκής προόδου των νέων παραχώρησε υποτροφία αξίας €7500 στη σπουδάστρια Ειρήνη Αρτάκα, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MSc Digital Marketing» του Cyprus Institute of Marketing (CIM) σε συνεργασία με το University of West London. Ο θεσμός των υποτροφιών έχει καθιερωθεί εκ των ιδιοκτητών της ΚΕΑΝ εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, Διευθύντριας του Marketing, μέλος του Δ.Σ. της KEAN και διακεκριμένης επαγγελματία της κυπριακής κοινωνίας.

Δημήτρης Παπαδόπουλος_Ειρήνη Αρτάκα_Β.jpg



H αξιομνημόνευτη κ. Εύη Παπαδοπούλου υπήρξε πρωτοπόρος και μια ηγετική μορφή στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Η κ. Παπαδόπουλου αφιέρωσε όλη της τη ζωή στη δημόσια προσφορά αναπτύσσοντας πολύπλευρη φιλανθρωπική δράση. Μέσω της υποτροφίας «Εύη Παπαδοπούλου» η ΚΕΑΝ στηρίζει ενεργά τα εκπαιδευτικά δρώμενα στην Κύπρο με σκοπό να ενισχύσει την ακαδημαϊκή γνώση και τις δεξιότητες των συμπολιτών μας σε ζητήματα του marketing.

Η κ. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά:

«Η ΚΕΑΝ συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά σπουδαστών με κινητοποιήσεις όπως οι υποτροφίες εις μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, της οποίας η ανιδιοτελής προσφορά είναι παράδειγμα προς μίμηση. Η εταιρεία μας ανέκαθεν συνέβαλε στη δημιουργία δράσεων και πρωτοβουλιών στην κυπριακή κοινωνία διαδίδοντας το μήνυμα του ανθρωπισμού και της προσφοράς».

Η προσφορά των υποτροφιών εμπίπτει στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ΚΕΑΝ, με στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ