«Μέχρι να ακούσω τη φωνούλα τους, ‘παπά είμαστε καλά’, πίστευα ότι όλα τελείωσαν»

H viral ανάρτηση ενός συμπολίτη μας που πρέπει να μας προβληματίσει.

Article featured image
Article featured image

«Είχαμεν Άγιο, μόνο τούτο», μας είπε ο Πόλυς Τζιάμπος, με τον οποίο μιλήσαμε αφού είδαμε στο Facebook την ανάρτησή του. Μια ανάρτηση που πρέπει να μας προβληματίσει όλους και να μας κάνει να είμαστε (πολύ) πιο προσεκτικοί κάθε επόμενη φορά που θα κληθούμε να οδηγήσουμε. Γιατί στον δρόμο συχνά διακυβεύεται όχι μόνο η δική μας ασφάλεια, αλλά και των άλλων οδηγών, των συνοδηγών, των επιβατών, των πεζών, αλλά και αυτών που τους περιμένουν.

«Μέχρι να ακούσω τη φωνούλα τους, ‘παπά, είμαστε καλά, παπά είμαστε καλά’, όλα πίστευα ότι τελείωσαν. Το ένστικτο δούλεψε και η αντίδραση τόσο γρήγορη που το αυτοκίνητο που μας κτύπησε και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασε ανάμεσά μας και όχι από πάνω μας. Για τον οδηγό του καταραμένου αυτοκινήτου έχω ενημερωθεί σήμερα. Τον συγχωρώ όμως γιατί τα μωρά μου είναι καλά και αυτός είναι για λύπηση. Ευχαριστώ θερμά όλους αυτούς που έτρεξαν να βοηθήσουν και πάνω από όλα την οικογένειά μου», ανέφερε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία με το μισοδιαλυμένο αυτοκίνητο.



Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα, ήταν μεθυσμένος και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μας είπε ο Πόλυς, ο οποίος είναι προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στον Ονήσιλο Λακατάμειας και Σύμβουλος Εργασιακών Σχέσεων, σημειώνοντας περαιτέρω ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ