Έσκασε το νέο τρέιλερ του «And Just Like That» και απλώς ανυπομονούμε

Η Κάρι και (σχεδόν όλη) η παρέα της επιστρέφουν δριμύτερες!

Article featured image
Article featured image


Κεντρική φωογραφία από το Everett Collection

Το καινούργιο τρέιλερ του «And Just Like That», της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Sex and the City» κυκλοφόρησε χθες Τρίτη 30/11. Το τρέιλερ μάς προετοιμάζει να δούμε πού βρίσκονται η Κάρι Μπρόντσο και η παρέα της 11 χρόνια μετά από την τελευταία φορά που τις είδαμε στην ταινία «Sex and the City 2».

Την Κάρι (S.J. Parker) συνοδεύουν η Σάρλοτ (Kristin Davis) και η Μιράντα (Cynthia Nixon), ενώ η αγαπητή σε όλους Σαμάνθα (Kim Cattrall) επέλεξε να μην επιστρέψει στην αναβίωση της θρυλικής σειράς λόγω διαφόρων θεμάτων που προέκυψαν ανάμεσα στα χρόνια. Στον ρόλο του Mr. Big επιστρέφει ο Chris North και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ θα γνωρίσουμε και μερικούς καινούργιους χαρακτήρες.

Το τρέιλερ φαίνεται να αποκαλύπτει πως οι τρεις γυναίκες είναι ακόμα παντρεμένες – για τώρα τουλάχιστον – ενώ το vintage χιούμορ του «Sex and the City» που αγαπήσαμε φαίνεται πως δεν θα λείψει από τν νέα σειρά. Τρανό παράδειγμα αυτού του χιούμορ είναι η σκηνή στο τρέιλερ όπου o non-binary χαρακτήρας Che Diaz ρωτά την Κάρι κατά τη διάρκεια του podcast του αν έχει αυνανιστεί ποτέ σε δημόσιο χώρο. Η απάντηση της Κάρι δεν θα ήταν άλλη παρά από : «Όχι από τότε που έκλεισε το μπαρ του Barney».

Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου στο HBO Max με δύο επεισόδια και τα υπόλοιπα οχτώ θα κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.



Το «Sex and the City» προβλήθηκε για έξι σεζόν στο HBO από το 1998 μέχρι το 2004. Ήταν βασισμένο στο βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο της Candace Bushnell που κυκλοφόρησε το 1996 και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη σειρά και τις δύο ταινίες.


Με πληροφορίες από Variety

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ