Η ομάδα του Σάκη Ρουβά σάρωσε στον τελικό του #TheVoiceGr

Οι φιναλίστ και η μεγάλη νικήτρια.

Article featured image
Article featured image


Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο μεγάλος τελικός του «The Voice of Greece» στον οποίο αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια η 16χρονη Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε κοινό και κριτές στο τελευταίο επεισόδιο του σόου με τους οκτώ παίκτες που προκρίθηκαν να ανεβαίνουν για τελευταία φορά στη σκηνή του «The Voice» χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες. Οι coaches στήριζαν ένθερμα τους διαγωνιζόμενους χαρίζοντάς τους απλόχερα όλη τους την θετική κριτική. Ωστόσο, μόνο τέσσερις κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση και βρέθηκαν έτσι πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου του φετινού νικητή στο «The Voice of Greece 2021».

Οι οκτώ φιναλίστ ήταν ο Ανδρέας Μηλιώτης, η Ελένη Ολυμπίου, ο Δημήτρης Κανάκης, η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, η Άννα Αργυρού, ο Γιώργος Γλυκοκόκκαλος, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Πάττας.


Η πρώτη φάση του τελικού

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του «The Voice of Greece», κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Έτσι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν βρέθηκε με κανέναν παίκτη της ομάδας του να διεκδικεί τη νίκη. Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι μπροστά στους coaches και τους τηλεθεατές συνεχίζοντας έτσι τον αγώνα τους προς την νίκη.Μετά και τη δεύτερη εμφάνιση των τεσσάρων παικτών, το κοινό ψήφισε ξανά και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμη μια φορά άκρως ανατρεπτικό αφού στην τελική δυάδα βρέθηκαν οι δυο παίκτες του Σάκη Ρουβά, με τον σταρ να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής από τους υπόλοιπους κριτές.
Η δεύτερη φάση του τελικού

Οι δυο φιναλίστ, Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού τραγούδησαν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή του «The Voice of Greece», ωστόσο το κοινό είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο και από την τελική ψηφοφορία η 16χρονη Άννα Αργυρού ήταν εκείνη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια και κέρδισε το «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ