Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στολίστηκε φέτος στην Κύπρο

Ένα δέντρο γεμάτο καρδιές και πολλή αγάπη!

Article featured image
Article featured image

Τι μορφές μπορεί να πάρει η αγάπη; Μάλλον πολλές! Όπως το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελληνικής Τράπεζας, το οποίο φέτος στολίστηκε με έναν υπέροχο τρόπο στο πλαίσιο στήριξης του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΆΛΜΑ», που αποτελεί το πρόγραμμα της Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης του Ιδρύματος «Θεοτόκος».Κάπως έτσι, λοιπόν, το γιορτινό δέντρο της Ελληνικής Τράπεζας στο κτήριο διοίκησης στη Λευκωσίας γέμισε με καρδιές και χρώμα, σκορπίζοντας παντού το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων σε μια πρωτοβουλία που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό, ευρηματικότητα και ομαδικό πνεύμα από όλο το προσωπικό.

dentro-elliniki-5_city.jpgΗ Ελληνική Τράπεζα, στηρίζοντας το Κέντρο, προμηθεύτηκε τις κεραμικές καρδιές που δημιούργησε το «νερό και χΡώμα» και μαζί με διακοσμητικά υλικά σε ένα κουτάκι τις έστειλε σε όλες τις υπηρεσίες και τα καταστήματα της Τράπεζας. Τα μέλη του προσωπικού είχαν την ευκαιρία να διακοσμήσουν τη δική τους καρδιά ΑΛΜΑ. 300 κεραμικές καρδιές, λοιπόν, βρήκαν τη θέση τους στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο των φετινών γιορτών.Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου, σε μια μικρή τελετή στο κτήριο διοίκησης της Τράπεζας, στην παρουσία του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας, κ. Oliver Gatzke και του Επικεφαλής της Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργου Χριστοδουλίδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ακόμα η Διευθύντρια του Προγράμματος Άλμα, του Ιδρύματος Θεοτόκος κα. Νίκη Καμέρη και η Διοργανώτρια της πρωτοβουλίας «Φτιάξε μια καρδιΑΛΜΑ» του «νερό & χΡώμα» κα Άντρη Αταλιώτη.

dentro-elliniki-2_city.jpgΟ κ. Gatzke ευχαρίστησε το Ίδρυμα και το προσωπικό για τη συμβολή του αναφέροντας τα εξής: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δώσατε την ευκαιρία να στηρίξουμε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, ενώ παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό μας, που αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ