Πότε οι Coldplay θα σταματήσουν να γράφουν μουσική;

Όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής της μπάντας, Κρις Μάρτιν.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images


Οι Coldplay θα σταματήσουν να γράφουν μουσική ως συγκρότημα το 2025, σύμφωνα με τον frontman του συγκροτήματος, Κρις Μάρτιν.

Ο τραγουδιστής έκανε την ανακοίνωση στην παρουσιάστρια του BBC Radio 2, Jo whiley, σε μια ειδική εκπομπή που θα μεταδοθεί αύριο (23 Δεκεμβρίου) στις 7 το απόγευμα.

«Λοιπόν, ξέρω ότι μπορώ να σας το πω: ο τελευταίος κανονικός μας δίσκος θα βγει το 2025 και μετά από αυτό νομίζω ότι θα κάνουμε μόνο περιοδεία», αποκάλυψε ο Μάρτιν.

«Ίσως να κάνουμε κάποιες συνεργασίες, αλλά ο κατάλογος των Coldplay, όπως τον ξέρετε, τελειώνει τότε» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι πάντα πολύ αστείος και ποτέ δεν είμαι σίγουρη αν αστειεύεται ή αν μιλάει πολύ σοβαρά», είπε η παρουσιάστρια.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ένατο στούντιο άλμπουμ του, «Music Of The Spheres», νωρίτερα φέτος. Μιλώντας στο NME τον Οκτώβριο, ο Μάρτιν είπε ότι «Θα κάνουμε 12 άλμπουμ. Γιατί είναι πολύ βαρύ να ετοιμάζεις τα πάντα σε ένα άλμπουμ. Το λατρεύω και είναι καταπληκτικό, αλλά είναι επίσης πολύ έντονη διαδικασία» είχε πει.

Ο Μάρτιν παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει ακόμη «πολύς δρόμος που πρέπει να διανύσουν» όσον αφορά την εύρεση ενός εντελώς φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου περιοδείας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η μπάντα ανακοίνωσε έναν νέο, «πράσινο» τρόπο διεξαγωγής της περιοδείας τους όπου οι φανς θα χοροπηδούν και θα τροφοδοτούν με ηλεκτρικό ρεύμα τις συναυλίες τους.


Με πληροφορίες από LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ