«Αγροτόπαιδα» ποζάρουν γυμνά για φιλανθρωπικό ημερολόγιο

Οι εθελοντές και εθελόντριες γδύθηκαν σε φάρμες της Σκωτίας, για να συγκεντρώσουν χρήματα, για μια φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας για αγρότες.

Article featured image
Article featured image


Εθελοντές ηλικίας μεταξύ 20 και 27 ετών γδύθηκαν σε φάρμες της Σκωτίας για να συγκεντρώσουν χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας για αγρότες, καλύπτοντας τους εαυτούς τους μόνο με σέλες και σακούλες με σπόρους.

Farmer7_city.jpgΗ πραγματοποίηση του ημερολογίου οργανώθηκε από το «Lothian and Peeblesshire Young Farmers Club» στη Σκωτία και τα έσοδα θα πάνε στην οργάνωση «RSABI», η οποία στηρίζει τους αγρότες.

Farmer7_city.jpgΗ γραμματέας του συλλόγου Kirsty Barr είπε ότι όλοι διασκέδασαν πολύ κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. «Ο πρόεδρος, Γουίλιαμ Μπράουν, και εγώ σκεφτήκαμε την ιδέα τον Ιανουάριο, αφού είδαμε έναν σύλλογο στη γειτονική περιοχή να το κάνει», είπε η 22χρονη. «Σκεφτήκαμε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να μαζέψουμε χρήματα διασκεδάζοντας. Στην αρχή πασχίσαμε να κάνουμε τον κόσμο να λάβει μέρος, ωστόσο μόλις ενδιαφέρθηκαν τα πρώτα μοντέλα, ήρθαν κι άλλα. Όλοι ήταν νευρικοί στην αρχή, αλλά μόλις ξεκινήσαμε ήταν πολύ διασκεδαστικό γιατί ο φωτογράφος σε έκανε να νιώθεις τόσο άνετα και γενικά το έκανες με φίλους».

Farmer5_city.jpgΟι αποκαλυπτικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο και το 80% από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τα ημερολόγια που κοστίζουν 12 λίρες θα διατεθούν στη «RSABI», ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων για νέους αγρότες.

Farmer3_city.jpg«Η RSABI είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που κάνει πολλή δουλειά επάνω στα προβλήματα ψυχικής υγείας στην αγροτική κοινότητα», πρόσθεσε η Kirsty.

Farmer1a_city.jpg«Έχουμε δει ενεργά αλλά και προηγούμενα μέλη του συλλόγου να υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας κατά τη διάρκεια της θητείας μας εδώ και μερικά έχουν χάσει τη ζωή τους από κατάθλιψη. Γι’ αυτό θέλουμε να τους υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Farmer6_city.jpgFarmer7_city.jpg

Πηγή: popaganda

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ