Πόσα χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να χωρέσουν σε ένα σπίτι;

Ένα ζευγάρι στη Γερμανία «στρίμωξε», πάντως, μερικές εκατοντάδες στο 100 τ.μ. σπίτι τους!

Article featured image
Article featured image


Η οικογένεια Jeromin είναι γνωστή για την αγάπη της για τα Χριστούγεννα, και τα τελευταία δύο χρόνια έχουν καταρρίψει το ρεκόρ για τα «περισσότερα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε ένα μέρος».

Σύμφωνα με το Rekord-Institut für Deutschland, οι Susanne και Thomas Jeromin κατέρριψαν το ρεκόρ με 444 σε ένα μόνο μέρος, το 100 τ.μ. σπίτι τους στη Γερμανία.

xristougeniatikadentra.jpg


4442.jpg


444.jpgΗ οικογένεια είπε ότι το ρεκόρ αποδεικνύει πως «δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο εκτός από τους δικούς τους τέσσερις τοίχους όπου στήνεται ένας μεγάλος αριθμός στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα».

Πώς, όμως, κατάφεραν να στολίσουν και να αγοράσουν τόσα δέντρα; Η απάντηση είναι πως ξεκινούν από νωρίς.

44444e.jpg


44444.jpgΗ οικογένεια Jeromin αρχίζει να συγκεντρώνει και να διακοσμεί το σπίτι της για τις γιορτές ήδη από τον Σεπτέμβριο και έχει γίνει διάσημη για τη «χειμερινή χώρα των θαυμάτων», όπως την αποκαλεί, με δεκάδες κόσμου να ταξιδεύουν στο Rinteln-Volksen της Γερμανίας κάθε χρόνο για να επισκεφτούν το σπίτι τους.

Η οικογένεια είχε επισκέπτες μέχρι και από την Ιαπωνία, που ήρθαν για να δουν το σπίτι τους, αν και αυτές οι επισκέψεις σταμάτησαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Είναι κοινό μυστικό ότι η οικογένεια Jeromin δεν χορταίνει χριστουγεννιάτικα δέντρα. Και πάντα εκπλήσσομαι με το πόση αφοσίωση και δημιουργικότητα βάζουν στη διακόσμηση. Κάθε δέντρο φαίνεται διαφορετικό», είπε ο Olaf Kuchenbecker, που πιστοποίησε το ρεκόρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ