Το #TheVoiceGr ήταν γεμάτο εκπλήξεις

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και οι εμφανίσεις επί σκηνής των τεσσάρων coaches, αλλά και η (εξωτική) live σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο.

Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώθηκε αργά ψες το βράδυ ο μεγάλος τελικός του «The Voice of Greece», στον οποίο μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ταλαντούχα Ιωάννα Γεωργακοπούλου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.


Μεταξύ των εκπλήξεων της βραδιάς ήταν και οι εμφανίσεις επί σκηνής των τεσσάρων κριτών. Οι δύο γυναίκες της παρέας των coaches, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν τη «Συναυλία» της Λίνας Νικολακοπούλου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.



Απολαυστικοί ήταν και οι έτεροι κριτές, ήτοι ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης, που τραγούδησαν ένα medley με αγαπημένα τραγούδια των Beatles όπως τα «Yesterday», «Help!», «A Hard Day’s Night», «Eleanor Rigby», «Come Together» και «Hey Jude».



Στο μεταξύ έρχεται νέος κύκλος του «The Voice»

Πριν από την ολοκλήρωση του τελικού, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε πως το «Voice» θα συνεχιστεί και με την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όσο βέβαια για το αν θα το παρουσιάσει εκείνη, είπε χαριτολογώντας: «Εγώ είμαι γι’ αλλού».

Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εμφανίστηκε και ο Γιώργος Λιανός σε απευθείας σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του «Survivor».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ