Την Τρίτη, στο κρατικό κανάλι έπαιξε αυτό το φιλί

Ίσως το πρώτο γκέι φιλί στην κυπριακή τηλεόραση.

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή αυτή τη σκηνή, αλλά και ως απάντηση στο ερώτημα κατά πόσο ήταν αναγκαία η προβολή ενός φιλιού μεταξύ δύο αντρών, ο σκηνοθέτης της σειράς, Σταύρος Ποταμάρης, κάτω από το τρέιλερ του επεισοδίου στο Facebook, έγραψε ένα σχόλιο, απντώντας ουσιαστικά σε ένα άλλο σχόλιο μιας τηλεθεάτριας:

Το σχόλιο της τηλεθεάτριας:

«Θα μπορούσατε να αφήσετε πίσω τη σκηνή με τους ομοφυλόφιλους. Είπαμε ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αλλά από κρατικό κανάλι δεν θα έπρεπε να το δούμε αφού καταλάβαμε πιο πριν τη συμβαίνει με αυτους τους δύο. Έπρεπε να δούμε και την πράξη;».

Η απάντηση του Σταύρου Ποταμάρη:

«Αγαπητή Κυρία ΧΧΧΧ, σας απαντώ σαν σκηνοθέτης της σειράς! Αρχικά σας ευχαριστώ για την αγάπη προς την σειρά!

Όσον αφορά την «πράξη» που λέτε οτι είδατε δεν ήταν τίποτε παραπάνω απο μια πράξη αγάπης. Τίποτα χυδαίο και τίποτα προσβλητικό!

Σε ένα κόσμο που μέρα με την μέρα ξεχνάει να αγαπάει και να νοιάζεται, δύο άνθρωποι με μια «πράξη» εξέφρασαν ένα συναίσθημα!

Σε ένα επεισόδιο που κυριαρχούσε η αγάπη, προσπαθήσαμε να βάλουμε μια πινελιά Αγαπης ακόμα, να φωτίσουμε και να δείξουμε ότι σεβόμαστε το δικαίωμα όλων στην αγάπη!

Έχετε απόλυτο δίκαιο ότι ο καθένας κάνει οτι θέλει στο κρεβάτι του, γι’ αυτό και δεν μπήκαμε στο κρεβάτι κανενός! Μπήκαμε στις καρδιές δύο ανθρώπων, που τυγχάνει εδώ να είναι ένας Στέφανος και ένας Νικόλας! Ας σεβαστούμε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας στην ελεύθερη επιλογή συντρόφου! Αυτό μόνο κάναμε, και τιμή μας που το κρατικό κανάλι έπραξε με αξιοπρέπια και σεβασμό στη προβολή αυτής της “πράξης”!

Και μεταξύ μας, η συγκίνηση την ώρα που η Εύα αγγάλιαζε τον Μιχάλη της και του ζητούσε συγνώμη στη παραλία στο χθεσινό επεισόδιο, ήταν νομίζω μεγαλύτερο γεγονός για να χαλάσει η όποια επιτυχία της σειράς!

Είμαι σίγουρος οτι τώρα ίσως αγαπήσατε λίγο περισσότερο την Πεταλούδα... Γιατί τολμάει χωρίς να προκαλεί, μας ταρακουνάει χωρίς να προσβάλει, μα πάνω απ’ όλα μάς συγκινεί κάθε φορά με τη δύναμη της Αγάπης!

Φιλικά Σταύρος».

Αυτό το Επεισόδιο τα έχει όλα: 🦋Ο Μιχάλης θα μάθει για την Εύα 🔥Ο Πολυβίου με νέο σχέδιο 🦋Στέφανος και Νικόλας πιο κοντά απο ποτέ 🔥Η Λίλιαν παίζει το τελευταίο χαρτί να φέρει κοντά τον Θέμη

Δημοσιεύτηκε από Το Μυστικό της Πεταλούδας στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ