Η συγνώμη των Εκδόσεων Ψυχογιός για το μεγάλο λάθος που αφορά στην κατάσταση στην Κύπρο

«Προφανώς και το βόρειο τμήμα της Κύπρου βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή και δεν ανήκει επουδενί στην Τουρκία. Προφανώς και το λάθος του μεταφραστή δεν έπρεπε να ξεφύγει και από τον επιμελητή μας».

Article featured image
Article featured image

Με ανάρτηση στα social media, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, οι Εκδόσεις Ψυχογιός εκφράζουν τη λύπη τους για το λάθος και ζητάνε συγνώμη, αναφέροντας παράλληλα ότι η εν λόγω έκδοση, που απευθύνεται μάλιστα σε παιδιά, αποσύρεται από την αγορά με σκοπό να διορθωθεί και να επανεκτυπωθεί.


Αυτούσια η ανακοίνωση:

Αγαπητοί αναγνώστες, λυπούμαστε ιδιαίτερα για το λάθος στην έκδοσή μας «Μαθαίνω και εξερευνώ: Η Ευρώπη» και την αποσύρουμε από την αγορά, προχωρώντας σε διόρθωση κι επανεκτύπωση. Προφανώς και το βόρειο τμήμα της Κύπρου βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή και δεν ανήκει επουδενί στην Τουρκία. Προφανώς και το λάθος του μεταφραστή δεν έπρεπε να ξεφύγει και από τον επιμελητή μας.

Έχουμε εκδώσει πολλούς τίτλους για την Κύπρο μας και κατανοούμε το μέγεθος του λάθους, ειδικά σε μια παιδική έκδοση που περνάει μηνύματα στα παιδιά μας.

Ζητούμε και πάλι συγγνώμη και δηλώνουμε πως το προϊόν κατέβηκε από το site μας και από αύριο αποσύρεται από όλη την αγορά.

Με εκτίμηση,

Εκδόσεις Ψυχογιός

Αγαπητοί αναγνώστες λυπούμαστε ιδιαίτερα για το λάθος στην έκδοσή μας "Μαθαίνω και εξερευνώ: Η Ευρώπη "και την...

Δημοσιεύτηκε από ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ